HDI-rol negativum/pozitivum?
benzines auto utan a dizelek iranyaba kezdek el huzni, es nincs sok tapasztalatom belole, egyik ismerosom dicseri nagyon a TDI-t hogy o 3,5 literrel eljaras (1.4es polo)
nem tudom milyet lenne erdemes vasarolni tdi-t hdi-t vagy maradni a benzines mellett?
HDi nem éppen a probléma mentes motorok közé tartozik.
Tény. Jól fogyaszt, nyomatékos.
HDI-> Francia pénztemető, eredeti betegágy, (ismeősömnek a 307 HDI minden második héten általában szerelőjáratos)
TDI-> főleg a jó öreg 1.9-nek örök élet + 2 hét az élettartama. a 3,5 liter az biztos h. kicsit szépítve van. VW Lupo 1.2 TDI- Audi A2 1.2 TDI is jó ha tud ennyit fogyasztani, pedig mind2 kisebb "Eco" kocsi. Egy jó 4.5-5 max 6 literrel viszont minden további nélkül el lehet mászkálni a TDI-kkel
A válaszokból nagyon nem tudott meg semmit akérdezo. Engem is érdekel, azért olvastam végig. Sajnos van köztük francia autóutáló. A HDi-ket tudtommal csak ők szerelik.
Az ügyes németek meg kitalálták a tdci-ket ami csak országúti kózlekedésre jó. Városi dugókba nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!