Olyanra gondolok amire felfér egy régi csapotthátú Suzuki swift és az össztömege 1100kg vagy kicsit kevesebb. Mivel csak ennyit húzhat az autóm.
2013. okt. 13. 21:03
1/9 msebi06 válasza:
Létezik, de akkor már egy kisebb trailerrel jobban jársz. Pontosan mire/mennyire használnád?
2013. okt. 13. 21:25
2/9 A kérdező kommentje:
Igazából szlalomra akarok egy suzukit azaz kb 550-600kg-os lenne az autó. De itt Veszprém környékén nem találtam ilyen utánfutót se trélert. Ja és inkább csak bérelnék ilyen futót/trélert. Egyszerűen már 2,5 hete ezt a témát nyúzom. De nem találok ilyet. Te esetleg tudsz valami okos megoldást? Ezekre gondoltam eddig:
-tréler, utánfutó, P-rendszám, kerekes vonórúd (autószállító kutya), merev vonórúd.. De egyszerűen számomra eddig egyik sem sikerült mivel:
-autószállító kuya az illegális
-tréler csak 1300kg-os a legkisebb bérlehető
-utánfutó nincs ekkora
-vonórúd ilyen célra illegális
-p-rendszám illegális
Te tudnál valami megoldást ajánlani? Az a baj a másik emberrel való megkéréssel hogy nem ér rá szinte minden hétvégén hogy nekem huzogassa az autómat.
2013. okt. 13. 21:45
3/9 msebi06 válasza:
Sajna így hirtelenbe nem tudom mi lenne akkor a jó megoldás. Esetleg a környékeden akik utánfutót/trélert adnak ki kérdezd meg nincs-e valami megoldásuk. Lehet van kapcsolatuk ilyet szerezni.
2013. okt. 13. 21:54
4/9 A kérdező kommentje:
Veszprémben 3 utánfutó kölcsönző van. Az egyiket meg sem találtam, a másiknál hülyének néztek a harmadiknál meg azt mondták nekik a legkisebb is csak 1300kg össztömegű. De van olyan utánfutójuk amire lökhárító nélkül felfér egy Trabant. Csak az a baj hogy a Suzuki 19cm-el hosszabb mint egy trabant. Egyszerűen már kezdek lemondani az egészről...
2013. okt. 13. 22:05
5/9 anonim válasza:
Esetleg egy platós kisteherrel lehetne még talán megoldani. Azt hiszem még a Ducato is vihet akár 1 tonnát is, csak a felhajtást kell megoldani. Ja, és a dobozos nem jó, mert a két hátsó doblemez között nem fér el.
2013. okt. 13. 22:14
6/9 A kérdező kommentje:
Az a baj azzal is hogy elég necces a fel-le járás. Na meg a bérlési költség 20.000Ft körül van úgy mint az autómentőnek. Aztán még az üzemanyagot is fizetni kéne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!