Ha autoval akarnék New yorkba ki menni, mennyi ideig tartana? Igen, tudom, hogy at kell kelnem az oceanon hozza. Ertelmes valaszokat.
Figyelt kérdés
2013. okt. 13. 16:10
1/5 anonim válasza:
Két nap alatt elérsz Southamptonba, behajózol és egy hét alatt átértek New Yorkba. Tehát összesen 9-10 nap.
2/5 Sinead válasza:
Sokáig, mivel az óceánon nem megy át az autó. Vagy repülőre szállsz kocsival együtt, vagy ott bérelsz inkább.
3/5 anonim válasza:
Attól függ merre indulsz el. Ha a rövidebb utat választod, akkor Harkonnen már leírta a megoldást. Ha a másik irányba szeretnéd megközelíteni, az szerintem minimum 1,5-tel tovább tart :)
4/5 anonim válasza:
Oroszország felé, Szibérián keresztül Kamcsatkáig... aztán egy rövid hajóút, Alaszkán, Kanadán át már csak egy kicsi és itt vagy. Nagyjából végigkattintgatva a google maps távolságmérőjével 25000 km, bő fele olyan helyeken, ahol már az út fogalma nem egyezik meg azzal, amit itt megszoktunk. De három hónap alatt azért valószínűleg meg lehet csinálni.
5/5 delusion válasza:
Nem felnekrozni akartam ezt a kérdést, már elmondták a megoldást egyébként is, de a Magyarország-Szibéria-Kamcsatka viszonylatot autóval bevállalni felettébb bátor dolog lenne :) persze minden elismerésem annak, aki tudta teljesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!