Ablakpárásodás. Ötletek?
Én nem szoktam ilyen vackokkal törölgetni.Egyszerűen bekapcsolom a fűtést és az ablak felé fújom a meleg levegőt.
A hátsó ablakkal nekem is meggyűlik a bajom de ha kicsit már meleg van az autóba eltűnik a pára.Addig egy erre a célra készített rongydarabbal egyszerűen letörlöm.Mást szerintem nem is nagyon tudsz vele csinálni.
Nem ázik be valahol az autó, mert akkor mindig párás lesz.Nem tudom milyen autó, de ha van benne pollenszűrő és már elhasználódott, akkor az is gátolja a páramentesítést.
Léteznek páragátló spray-k, nekem nem vált be+ marha nehéz volt levakarni utána, ragacsos vacak.
nem mondtad hogy klímás-e mert ha igen az egy pillanat alatt kikapja a párát télen is
ha nem akkor jó módszer az ablakra irányított fűtés és a résnyire lehúzott ablak
meleg levegő? szegény autót kínozzátok ilyenekkel. milyen lenne ha nektek egyszerre meleg és hideg lehelletet kéne kifújnotok? szar mi?
párásodás:
kívül hideg - belül meleg = pára
ablak lehúz -> hideg levegő kerül be = eltünik a pára
klíma bekapcsol -> hőmérséklet kiegyenlítődik = eltünik a pára
meleg levegő + ablakra irányítás(klíma automatikus bekapcsolásával jár ( belső térbe meleget fúj, ablakra hideget)) = tönkrebaszódik a fűtésrendszer
egyszerű logika...
Nem klímás. Így nincs benne pollenszűrő. Tudom mitől lesz párás az ablak, azt kérdeztem, mivel szüntethető meg.
A meleg levegő csak ideig óráig megoldás, ugyanis egy idő után forró lesz. Már konkrétan hideget kell fujatnom, hogy ne süljünk meg a kocsiba, mert ha abbahagyom, akkor azonnal bepárásodik elöl is.
Nem tűnt fel hogy beázna, és csak kb ez a második tél, amióta párásodik. Törve nem volt, hogy rosszul csinálták volna meg.
Ja, és köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!