Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen színűre fessem a kocsimat?

Milyen színűre fessem a kocsimat?

Figyelt kérdés

Van egy Audi A3-asom. Új fényezésen gondolkodom, fogalmam sincs melyik lenne a jó.

Gondolkodtam teljesen 1 színűn vagy akár 2. Pl az egyik ami tetszetős az egy szürke alap és rá matt fekete a két oldalára csíkba valahogy.(ahogy az idomok adják, valahogy jobban kiemelni) Meg talán még a motorháztetőre is . De nem tudom még pontosan, hogy mit is akarok.

Nincs valami ötletetek?

2013. okt. 11. 21:53
1 2
 11/15 Sinead ***** válasza:
Az előbb belinkelt kék elég jól néz ki. Ha ilyenre megcsinálod, le a kalappal.
2013. okt. 12. 09:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Tényleg jó a belinkelt kék színű. Én azért linkelek még egy kéket, kicsit más árnyalatú, és van rajta optikai tuning, de nagyon jól néz ki szerintem összességében:

[link]

Bár igaz ami igaz, ez az árnyalat eléggé hajaz az Opel OPC színére.

Emellett világos zöldben (szerintem ez nem neonzöld) is jól mutat: [link]

A végére pedig egy klasszikus metál fekete: [link]

Ilyen feketére fújt belsejű felnikkel nagyon jól néz ki.

2013. okt. 12. 10:03
 13/15 A kérdező kommentje:

Na most elég sok lehetőség van már a kék tényleg nagyon jó, leginkább az elsőnek belinkelt kék kocsi tetszik, eddig nem gondoltam rá. Szerintem mindenképpen két színből fogom összetenni. pl: Az egyik a kék alapon fehér csík oldalra. Csak azt még nem tudom, hogy az a csík milyen vastag meddig érjen azt még ki kell találni.

De piros fehér se rossz, de most pirosat nem akarok.

Viszont a zöld sem rossz. De a fekete se. Na majd a 3 közül lesz valamelyik:)

Köszi az ötleteket:!

2013. okt. 12. 10:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Én linkeltem az első kéket.

Szerintem a csak fehér legyen, és ne az oldalán fusson, hanem a motorháztetőn, tetején, hátulján.

[link]

[link]

valahogy így

2013. okt. 12. 12:50
 15/15 A kérdező kommentje:
Audin szerintem ez nem nézne ki jól.
2013. okt. 12. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!