Milyen színűre fessem a kocsimat?
Van egy Audi A3-asom. Új fényezésen gondolkodom, fogalmam sincs melyik lenne a jó.
Gondolkodtam teljesen 1 színűn vagy akár 2. Pl az egyik ami tetszetős az egy szürke alap és rá matt fekete a két oldalára csíkba valahogy.(ahogy az idomok adják, valahogy jobban kiemelni) Meg talán még a motorháztetőre is . De nem tudom még pontosan, hogy mit is akarok.
Nincs valami ötletetek?
Tényleg jó a belinkelt kék színű. Én azért linkelek még egy kéket, kicsit más árnyalatú, és van rajta optikai tuning, de nagyon jól néz ki szerintem összességében:
Bár igaz ami igaz, ez az árnyalat eléggé hajaz az Opel OPC színére.
Emellett világos zöldben (szerintem ez nem neonzöld) is jól mutat: [link]
A végére pedig egy klasszikus metál fekete: [link]
Ilyen feketére fújt belsejű felnikkel nagyon jól néz ki.
Na most elég sok lehetőség van már a kék tényleg nagyon jó, leginkább az elsőnek belinkelt kék kocsi tetszik, eddig nem gondoltam rá. Szerintem mindenképpen két színből fogom összetenni. pl: Az egyik a kék alapon fehér csík oldalra. Csak azt még nem tudom, hogy az a csík milyen vastag meddig érjen azt még ki kell találni.
De piros fehér se rossz, de most pirosat nem akarok.
Viszont a zöld sem rossz. De a fekete se. Na majd a 3 közül lesz valamelyik:)
Köszi az ötleteket:!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!