Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a baja a kocsimnak?

Mi a baja a kocsimnak?

Figyelt kérdés

Olyat csinál az autóm hogy reggel ha beindítom és elmennék vele dolgozni elkezd köhögni. Visszaköpi az üzemanyagot. Mikor egyesbe teszem nagyot reccsen és miután felengedem a kuplungot sikít. Pár méter megtétele után recseg az alja és púposkodik fölfelé. Ha gyorsítok akkor mozog az egész kaszni elliptikus pályán felfelé. Nagyon félelmetes ez. Alig bírom magam összehúzni hogy ne nyomódjak a tetőbe ilyenkor. Többen mondják hogy 2-esbe a hátsó kerék is előre forog.

Mi lehet a baja?

#müszakihiba
2013. okt. 11. 02:22
 1/9 anonim ***** válasza:

Köszi,reggel korán könnyezve röhögtem :DD

Nekem volt ilyen a 200as mercim,ha tócsába hajtottam vele,fel kellett húzzam a lábaim mert becsapott a viz :D

2013. okt. 11. 04:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a gazdája.
2013. okt. 11. 06:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Neocitran lefekvés előtt.

Reggel feles+sör neki, és 1-2 hét alatt helyre áll.

2013. okt. 11. 07:27
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Véletlenül nem az asszonyra pattantál fel reggel a kocsi helyett és őt akartad meghajtani? Mert ez megmagyarázná a tüneteket.
2013. okt. 11. 08:30
 5/9 anonim ***** válasza:
ne füvezz reggeli után!
2013. okt. 11. 09:34
 6/9 anonim ***** válasza:

hahahaha :D honnan látod hogyúposodik az autó :DDD XDD

össze kell magad húznod hogy ne nyomódj a tetőbe? inkább nem adnák a kezedbe autót :D

2013. okt. 11. 13:16
 7/9 anonim ***** válasza:
meséld el ezt a hibát egy szerelőnek is, esetleg mondd neki hogy kerüljön vele egyett, de aztán szorítsa magát az ülléshez! ja és minden sebességfokozatban a hátsókerék előrefelé forog, kivéve tolató sebességben! :D
2013. okt. 11. 13:17
 8/9 anonim ***** válasza:
xDDDDDDDDDDD miért van olyan érzésem, hogy valaki az itteni törzsvendéget közül írta ezt a kérdést? szép szarkasztikus lett, a legtöbb kérdés értelmi színvonalára utalva, de kissé irreális, ennyire hülye ember remélem nem létezik :DDDDDD
2013. okt. 11. 14:08
 9/9 A kérdező kommentje:
:)
2013. okt. 12. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!