Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik bmw-nek van a legszebb...

Melyik bmw-nek van a legszebb hangja? 2006-tól fiatalabb!

Figyelt kérdés

Kizárólag a v10-es m-esek?

Esetleg egy 4000-es dízel?

M50d esetleg?

Ha a hangja miatt választanátok, semmi másért, melyiket vennétek?

2013. okt. 9. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem is tudom... Nekem a BMW hang túl szabályos. Egy amerikai V8 hang nyersességének nincs párja. Főleg ami egy Mustangban van. Ha muszáj valamit írni akkor talán a BMW V10. Dízel semmiképpen sem.
2013. okt. 9. 14:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Bírom az ilyen telepi vagányokat, péntek és szombat esténként boldogan brummogtatják a járgányukat, aminek a panelról visszaverődő hangja tinilányok bugyiját nedvesíti a teszkóparkolóban. :)
2013. okt. 9. 14:39
 3/7 Sinead ***** válasza:
2013. okt. 9. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:

dízelnek sose lesz jó hangja, még a V8-nak sem, a kerregés ott is megmarad...

http://www.youtube.com/watch?v=8az7jAeYX5s

én ezt venném, nem csak hang miatt, de ennél jobb hang nincs, főleg gyári kipufogóval :)

2013. okt. 9. 15:41
 5/7 anonim ***** válasza:
diesel és a jó hang két külön fogalom. aminek jó hangja van az a v8 és v10 kocsik sportkipuff rendszerrel.
2013. okt. 9. 15:46
 6/7 anonim ***** válasza:
meg persze a v12.
2013. okt. 9. 15:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom... nekem az ilyen nagy köbcentis mély dörmögés se szép, a másik véglet meg a benzines motorok sikítása.

Nekem a 4-6 hengeres 2 liter körüli dízelek hangja sokkal jobban tetszik. Sokkal karakteresebb és valahol a két véglet között van.

2014. márc. 18. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!