Taxizás ingyen?
A hétvégén kirúgtúnk a haverokkal a hámból.Voltak kis és nagykorúak is.A lényeg a következő.Hívtunk egy taxit kiszáltunk ott hagytunk egy régi telefont kivettük a sim kártyát,majd eljöttünk és azt mondtuk ,hogy felkel ugrani a pénzért.
Ebből lehet valami komolyabb rendőrségi ügy?
Megkeressük a taxis és kifizessük az utiköltséget vagy hagyuk és nem lesz semmi?
Mekkora b*nkó sz*rháziak vagytok...
Szerinted a taxis poénból végzi ezt a munkát? Ebből ad kaját a családjának, és biztosít fedelet a fejük fölé. Ti meg brahiból kárt okoztok neki. Gratulálok, főleg a szüleiteknek, hogy bűnözőt neveltek belőletek.
Nem direkt csináltuk!
Részegek voltunk.Mindenki követtett el már valami hülyeséget fiatalon.Szerintem te is csináltál már egy-két hülyeséget.
ÜDV!!!
EGGYETSEM KELL FÉLNI HISZEN MÁR VELEM IS TÖRTÉNT MEG A NYÁRON!!! :) Engem Felhivtak és megfenyegettek hogy ha nem fizetem ki akkor irgumburgum,feljelentés stb... a szokásos megfélemlités! no de izgultunk a barátnömmel hogy jaj milesz hát mi lett SEMMI!!! és ennem már 4hónapja!!! DE TÖBBET NE CSINÁLJATOK ILYET!!!
Ment a zöld pacsi köszi a választ. :)
Van nekem is nem 1-2 ismerősöm akik ezt csinálták.
Én egyedül az ott hagyott telefon végett idegeskedtem.
Ha ennyire "véletlen" volt, akkor miért kérdés egyáltalán, hogy amint lehet megkeresitek a taxist és visszafizetitek?
Miért akartok először biztosra menni és megkérdezni, hogy lehet-e belőle baj?
Becsületes ember már régen megkereste volna a megkárosított embert, és sűrű bocsánatkérések közepette adta volna vissza itt a pénzt.
Szóval maradjunk annyiban, hogy piti kis tolvajok vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!