Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Taxizás ingyen?

Taxizás ingyen?

Figyelt kérdés

A hétvégén kirúgtúnk a haverokkal a hámból.Voltak kis és nagykorúak is.A lényeg a következő.Hívtunk egy taxit kiszáltunk ott hagytunk egy régi telefont kivettük a sim kártyát,majd eljöttünk és azt mondtuk ,hogy felkel ugrani a pénzért.

Ebből lehet valami komolyabb rendőrségi ügy?

Megkeressük a taxis és kifizessük az utiköltséget vagy hagyuk és nem lesz semmi?

2013. okt. 9. 14:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
legalább egyikőtök címét adtátok meg úticélnak?
2013. okt. 9. 14:11
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem.A főúton voltunk.A egy discoba mentünk és a disco előtt tett ki minket.Ott voltak bérházak és arra mentünk.
2013. okt. 9. 14:12
 3/17 A kérdező kommentje:
Vagyis semmilyen címet nem tud.Csak egy telefon száma van amiről hívtunk, és egy sim kártya nélküli régi telefonja.
2013. okt. 9. 14:13
 4/17 anonim ***** válasza:
81%

Mekkora b*nkó sz*rháziak vagytok...

Szerinted a taxis poénból végzi ezt a munkát? Ebből ad kaját a családjának, és biztosít fedelet a fejük fölé. Ti meg brahiból kárt okoztok neki. Gratulálok, főleg a szüleiteknek, hogy bűnözőt neveltek belőletek.

2013. okt. 9. 14:16
 5/17 A kérdező kommentje:

Nem direkt csináltuk!

Részegek voltunk.Mindenki követtett el már valami hülyeséget fiatalon.Szerintem te is csináltál már egy-két hülyeséget.

2013. okt. 9. 14:22
 6/17 A kérdező kommentje:
Normális segítő válaszokat kérnék ,hogy mi baj lehet belőle, és ,hogy egyáltalán feljelenthet-e ezért vagy valami.
2013. okt. 9. 14:27
 7/17 anonim válasza:
13%

ÜDV!!!

EGGYETSEM KELL FÉLNI HISZEN MÁR VELEM IS TÖRTÉNT MEG A NYÁRON!!! :) Engem Felhivtak és megfenyegettek hogy ha nem fizetem ki akkor irgumburgum,feljelentés stb... a szokásos megfélemlités! no de izgultunk a barátnömmel hogy jaj milesz hát mi lett SEMMI!!! és ennem már 4hónapja!!! DE TÖBBET NE CSINÁLJATOK ILYET!!!

2013. okt. 9. 14:35
 8/17 A kérdező kommentje:

Ment a zöld pacsi köszi a választ. :)

Van nekem is nem 1-2 ismerősöm akik ezt csinálták.

Én egyedül az ott hagyott telefon végett idegeskedtem.

2013. okt. 9. 14:40
 9/17 anonim ***** válasza:
96%

Ha ennyire "véletlen" volt, akkor miért kérdés egyáltalán, hogy amint lehet megkeresitek a taxist és visszafizetitek?

Miért akartok először biztosra menni és megkérdezni, hogy lehet-e belőle baj?

Becsületes ember már régen megkereste volna a megkárosított embert, és sűrű bocsánatkérések közepette adta volna vissza itt a pénzt.

Szóval maradjunk annyiban, hogy piti kis tolvajok vagytok.

2013. okt. 9. 14:43
 10/17 anonim ***** válasza:
* -itt
2013. okt. 9. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!