Alufelnikről kéne egy kis ismeret. Melyik gagyi/nemgagyi. (HRS/Hijoin-ról mit tudni? Esetleg enkei mögött mi bújik meg)
Szeretnék használt alufelnit venni most 13"-as van fent
ezt szeretném 14" re váltani sajnos 14"*5-6" felnik elég ritkát 4x114,3 mas osztókörrel felbukkant párszor a HRS és pár nem ismert márka (hátterét nem ismerem)
Akik google-t javasolja vagy ír egy Alessio felnit inkább ne fáradjon csak lepontozom a válaszát....
Alessiot nehogy vegyél. Gagyi, undorító.
Enkei-t nyugodtan, nagyon jó minőségű felnik, csak meg is kell fizetni.
Jó még az Atiwe, ATS, Zender... Ezekből nehéz 114,3-ra bukkanni. Ezek német felnik. A Dotz is elég erős.
Japán felnik közül a top az Enkei szerintem. Bridgestone is nagyon jó, a Hayashi is, Momo, Mugen, Rota, SSR, Watanabe, ezek közül nyugodtan választhatsz, nem fogsz csalódni bennük. Ráadásul ezek a JDM felnik olyan jól néz ki némelyik, hogy az ember elsírja magát rajta :-)
1.köszi a választ JDM felniket nem hiszem hogy meg tudom fizetni
Ha találok olyan Enkei-t amit keresek akkor az lesz de jelenleg az foglalkoztat hogy a nem német kevésbé ismert olcsóbb felnik közül van e olyan amit érdemes lenne nézegetni.
2.köszönöm hogy felhívtad erre a figyelmet természetesen tisztába vagyok vele de azért felhívom a figyelmedet hogy jelenlegi egyik felnimmel kb 30 al kereszben csúsztam rá a padkára és mondhatni fillérekből lett megjavítva a felni ki lett súlyozva és minimálisan se ráz tökéletesen ki lett javítva jelezném ez az O.Z. márkát minősíti.
miért ne tudna többet?
egy jó alufelni könnyebb mint egy lemezfelni ez által kisebb a tehetetlen tömeg és ez a forgótömeg esetében elég sokat jelenthet (akár kisebb fogyasztás) de természetesen nem utolsó szempont hogy szebb.
De ami a lényeg lenne sok szép HRS felnit látok és nem tudok róluk semmi érdemlegeset nem német és nincs róluk tapasztalat és ez kicsit megijeszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!