Milyen autot vegyek 500000 skoda fabiát vagy g astrát?
Komoly az ember, de a helyesírása se kutya. :)
500000 skodát drága lesz megvenni, de szólni is kell az importőrnek, mert annyi nem lesz az országban szerintem. :)
Viccet félretéve, valószínűleg azért nem találsz normális állapotú gépet ennyiért mert drágábbak ennél... F astra 500e forintos kategória, a G ennél drágább ha nem egy hulladék, de gondolom azt nem akarsz.
Fordorion !arról te tehetsz ,hogy hiszékeny vóltál és egy jó szööveggel átvertek.Azt meg azért ne várd el hogy egy használt autót 100 százalékosan fognak eladni úgy hogy semmi baja nincs,hibátlan használt autó NINCS!Ja és érdekes mikor még használt autót vetem majd 600 kmre vetem az autót onnan ahol lakok és mégse fáztam rá.Mondjuk ez csak az egyik autó volt amit kinéztem akkoriban mellet még volt 4 jelölt ugyan azon az útvonalon .Ez van pénzt és időt kell szánni hozzá én is vártam a sűlt galambot hátha lesz valami helybe de ha sürgősen kell az autó azután járkálni kell sajnos ez van!
De az nem igaz hogy pl pesten és környékén nem lehet találni akár egy fábiát is . Tucatszámra vannak használt autó kereskedések és magán eladók , csak egyszer kell felmenni és sok autót megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!