Főzős Laci kérdése:
Autós szaknyelven mi a másik neve a porlasztócsúcs nevű alkatrésznek?
Figyelt kérdés
Sok webáruházban ezzel a névvel nem találom.2013. okt. 3. 19:44
2/7 anonim válasza:
Szerintem azért nem találod mert nincs nekik. Porlasztócsúcs a megnevezése a Bárdinál és az Unixnál is.
3/7 anonim válasza:
Dűzni.
De ha a porlasztót nem találod, akkor ezen a néven se fogod!
:D
4/7 anonim válasza:
Vicces, hogy az #1 válaszoló válasza 75%-ra lett értékelve eddig, annak ellenére, hogy az injektornak nem sok köze van a porlasztócsúcshoz :) Ebből is látszik, hogy mennyire hozzáértő emberkék értékelgetik buzgalmasan a válaszokat..
5/7 A kérdező kommentje:
Én megvallom,hogy totál nem értek hozzá.De úgyis az a helyzet,hogy autódiagnosztika kell hozzá szakműhelyben.
Mert én nem bízom az eldugott,"jó pénzért","okosban" dolgozó ál-szakikban.Inkább egy jó nevű szakszervíz,mert az drága,de lehet reklamálni,mert minden korrekt módon történik.
2013. okt. 6. 21:10
6/7 Zebra3328 válasza:
Kedves 3. válaszoló, a düzni a fúvóka egyik neve, jellemzően a karburátorokban előforduló alkatrész. Annyi köze van a porlasztócsúcshoz, hogy az is az üzemanyagellátó rendszer része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!