A cross motoroknak tényleg óriási a fogyasztása? Kb 9l
Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 19:52
1/8 anonim válasza:
Ketutemuek eseteben siman,nekem yamaha tri z 250-esem volt es mondhatom z@balt rendesen.Bar-km ora hianyaban-soha nem mertem a fogyasztasat,de az a kis 10literes tartaly nehany ora alatt ki tudott fogyni...
2/8 anonim válasza:
Igen sokat fogyaszt.
Egy 125-ös yamaha, 1 óra alatt megzabál 6 litert. 2 ütem.
3/8 A kérdező kommentje:
KTMeknél,Hondáknál is így van?
2013. okt. 2. 20:08
4/8 A kérdező kommentje:
2 ütemű Ktm és honda cross nál?
2013. okt. 2. 20:09
6/8 A kérdező kommentje:
Hány km t lehet így menni kb 9,5-10l es tankkal.
2013. okt. 2. 20:27
7/8 anonim válasza:
120 km körül. De crossnál hivatalosan 1 tank 1 üzemóra.
8/8 anonim válasza:
Minden kétütemű nagyon szívja a tankot, a powerszelepesek főleg a szelep nyitása után. Pl. 125-ös DT alacsonyabb fordulaton 3-4 liter / 100 km, míg magasabb fordulaton majdnem szemmel látni hogyan csökken pillanatról-pillanatra a benzin szintje a tankban (számokban? 6-7).
Szóval terepen, erőltetve bizony fogyaszt rendesen. De mivel nem téped állandóan koppig, mert nem lehet, ezért két órát kibírhat.
De nézd a másik oldalról: pl. a 250-es, egyhengeres Pannonia folyamatos 80-90 között is megeszi a 6 litert 100-ra. Pedig csak 14-16 lovacska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!