Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most bejött az új törvény,...

Most bejött az új törvény, hogy a B kategóriás jogosítványhoz 580 kilométert le kell vezetni. Aki elkezdte már a vezetést, annak is?

Figyelt kérdés
Én elkezdtem kb. májusban, viszont csak pár órát vezettem le (azt hiszem 8), mert nyáron nem igazán volt rá időm. Viszont bejött az új törvény, akkor elölről kell kezdenem?

2013. okt. 1. 20:25
 1/9 anonim ***** válasza:

A szabályok általában nem visszamenőleges hatályúak.

Egyébként tényleg nem értem ezt a problémát (nem te vagy az első aki aggódik az 580 km miatt), mert ha elosztom az 580 km-t a 30 vezetési órával, akkor az jön ki, hogy legalább 20 km/h-s átlaggal kell vezetni, amit jóval túl teljesít mindenki, mert nem hússzal szoktak a tanulók közlekedni!

2013. okt. 1. 20:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát ez tiszta sor, de így nem tudják leellenőrizni, hogy megvolt az 580km, érted...:D
2013. okt. 1. 20:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én még azelőtt kezdtem a jogsit, mielőtt ezt kitalálták.Nekem is le kellett vezetnem de nem fért bele 30 órába.

De tegnap sikerült egy hibátlan forgalmi vizsga.:)

2013. okt. 1. 21:28
 4/9 anonim ***** válasza:

30 órából 9-10 csak rutin pálya. többnyire. (most mellékes, hogy van ahol nincs rutin pálya csak parkoló)

ott nem vezetsz le óránként 30km-t az tuti.

2013. okt. 2. 20:12
 5/9 anonim válasza:

4.

Az esetek többségében biztosan nem 9-10 óra a rutinpálya, sőt sokszor egyből a városban kezdenek.

2013. okt. 2. 20:44
 6/9 anonim válasza:
47%

4.

Már nincs rutinpálya.

2013. okt. 3. 16:45
 7/9 anonim válasza:

Vonatkozik, mindenkire aki nem jelentkezett még (október 1-ig talán?) a forgalmi vizsgára. Én nyáron kezdtem és bizony most eléggé kivagyok ettől, mert a fővárosban átlagban nagyon nem mész 20km-t egy óra alatt (ami ráadásul 50 perc) úgy hogy az első órá(ko)n alig mész, és még gyakorold a manővereket is merthogy abból vizsgázol, nem abból, hogy hogy tudsz egyenes úton lemenni egy csomó kilómétert.

Bocsi, hogy kicsit eltértema tárgytól, csak eléggé felidegesítettem már magam ezen. :D A lényeg, hogy rád is vonatkozik.

Ja, és én is kérdeztem az oktatómat, és bizony azt mondta, hogy sajnos ő (és mindenki más ott az ilyen hivatalos szerveknél) azt pontosan tudja, hogy te hány km-t mentél eddig, merthogy neki azt eddig is vezetnie kellett.

2013. okt. 6. 20:07
 8/9 anonim válasza:
Amúgy ez így tényleg kevésnek tűnik, hogy 20km/h-val (vagy 25) kell hozzá menni átlagban, de ez a gyakorlatban valamiért mégsem jön össze.
2013. okt. 6. 20:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha hozzáveszed, hogy pályán is kell menni, 130-cal, akkor az meg erősen felfelé húzza az átlagot. Bő két óra alatt az 580km fele megvan...
2013. dec. 13. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!