Most bejött az új törvény, hogy a B kategóriás jogosítványhoz 580 kilométert le kell vezetni. Aki elkezdte már a vezetést, annak is?
A szabályok általában nem visszamenőleges hatályúak.
Egyébként tényleg nem értem ezt a problémát (nem te vagy az első aki aggódik az 580 km miatt), mert ha elosztom az 580 km-t a 30 vezetési órával, akkor az jön ki, hogy legalább 20 km/h-s átlaggal kell vezetni, amit jóval túl teljesít mindenki, mert nem hússzal szoktak a tanulók közlekedni!
Én még azelőtt kezdtem a jogsit, mielőtt ezt kitalálták.Nekem is le kellett vezetnem de nem fért bele 30 órába.
De tegnap sikerült egy hibátlan forgalmi vizsga.:)
30 órából 9-10 csak rutin pálya. többnyire. (most mellékes, hogy van ahol nincs rutin pálya csak parkoló)
ott nem vezetsz le óránként 30km-t az tuti.
4.
Az esetek többségében biztosan nem 9-10 óra a rutinpálya, sőt sokszor egyből a városban kezdenek.
Vonatkozik, mindenkire aki nem jelentkezett még (október 1-ig talán?) a forgalmi vizsgára. Én nyáron kezdtem és bizony most eléggé kivagyok ettől, mert a fővárosban átlagban nagyon nem mész 20km-t egy óra alatt (ami ráadásul 50 perc) úgy hogy az első órá(ko)n alig mész, és még gyakorold a manővereket is merthogy abból vizsgázol, nem abból, hogy hogy tudsz egyenes úton lemenni egy csomó kilómétert.
Bocsi, hogy kicsit eltértema tárgytól, csak eléggé felidegesítettem már magam ezen. :D A lényeg, hogy rád is vonatkozik.
Ja, és én is kérdeztem az oktatómat, és bizony azt mondta, hogy sajnos ő (és mindenki más ott az ilyen hivatalos szerveknél) azt pontosan tudja, hogy te hány km-t mentél eddig, merthogy neki azt eddig is vezetnie kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!