Renault Laguna rádió kód. Valakinek ötlet?
Túl sokat próbálkozott az illető hölgy a kód beirkálásával, megvan a kis program, ami generálja a kódot, de félek, hogy már nem lehet beírni...valakinek ötlet, hogy lehet mégis beírni?
Köszi.
Volt és van is pár Renault-om. A gyári rádió annál hosszabb időre tilt le, minél többször rontod el a kódot: először csak 15 percre, aztán ez hatványozódik, és nem érdekli, hogy ha leveszed az akku sarut! Majd megy vele, aztán egyszer csak megjelenik a CODE felirat, akkor megint lesz egy próbálkozása. A feleségem Scenic-e a második rossz kód után csak másnap tért magához!
:D
A kód generáló progi pedig úgy gondolom, nincs a helyzet magaslatán!
A gyári Blaupunkt van még benne? Egyáltalán melyik Laguna, az I-es?
Ja, az I-es Laguna, odáig még el se jutottunk hogy kiszedjük a magnót, de ahogy nézegettem külföldi fórumokat, jó kódokat ad meg az a program, nekem is azokat adta meg.
Blaupunkt magnó van benne.
Másik helyen már írták, több helyen kérdeztem, hogy bekapcsolva kell hagyni, és egyszercsak engedni fogja megint. Ahogy írtad.
Csak a hölgy ragaszkodik hozzá, mondtam neki vegyen egy másik rádiót, ami lejátszik pl MP3-at, de ahhoz meg beépítő keret kéne, ha jól láttam.
"ahogy nézegettem külföldi fórumokat, jó kódokat ad meg az a program, nekem is azokat adta meg."
Nem tudhatod, hogy jó kódokat ad-e meg, mert minden rádiónak egyéni kódja van, amit a gyár az alvázszám alapján meg tud adni (ha még gyári cucc van benne), de az többe kerül mint egy új rádió!
Laguna I.-hez nem kell keret, sima 1DIN-es rádió van benne, azért is tudták a Blau-t beletenni a franciák. A Megane-ban és a Scenic-ben már a trükkös előlapú Philips-ek vannak, ahhoz kell egy keret is...
"Nem tudhatod, hogy jó kódokat ad-e meg, mert minden rádiónak egyéni kódja van, amit a gyár az alvázszám alapján meg tud adni (ha még gyári cucc van benne), de az többe kerül mint egy új rádió! "
Utána írták a fórumban, hogy thanks, it works...:-)
"odáig még el se jutottunk hogy kiszedjük a magnót"
Akkor honnét fogjátok megtudni a címkén szereplő számot ami alapján a progi kiszámolja a kódot?
Na hajrá és türelem.
Nyilván, addig felesleges volt kiszedni a magnót, amíg nem kéri be a kódot. :-)
Hihi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!