Nem azt írtam hogy nem érhet ennyit. Kérdezted hogy mi a véleményünk, és erre válaszoltam hogy nekem nem kellene mert nincs benne klíma. Ha már megkérdeztél minket akkor azt tudom tanácsolni hogy ne vegyél klíma nélküli autót. Tudom hogy a mostani hűvös időben sokan nem érzik hogy mennyire fontos egy klíma, de ha jövőre ismét bejön a kánikula akkor nem bánnád hogy klímás autót vettél. Elég ha süt a nap, és van minimum 25-28 fok, a kocsiban gyorsan felmegy a hőmérséklet 30 fok fölé, és egy bizonyos sebesség felett már nem nagyon előnyös a lehúzott ablak a menetzaj miatt.
Idén tavasszal is sorra jöttek a kérdezők hogy mennyiért lehet beépíteni a klímát utólag a kocsiba. Nem olcsó, ráadásul az utólagos klímánál fennáll a veszélye hogy nem hozza a kívánt eredményt.
Nem bírod a klímát? Akkor nem kell fizetned ezért az extráért.
Annyit azonban hozzáfűznék hogy sokan nem a normál klímát nem bírják, hanem az elhanyagolt klímák okozta problémáktól szenvednek. A klímát viszonylag gyakran kellene tisztítani, mivel a hideg levegő lehűti a szűrőt, és a befúvó vezetékeket. Ez akkor probléma mikor kikapcsoljuk a klímát, és a felületek ekkor még hidegek, viszont a hideg levegő helyét elég gyorsan meleg levegő veszi át. Ekkor a hideg felületeken pára csapódik le. Ez a gyakran nedves felület igencsak kedvez a gombák megtelepedésének, melynek spórái elég rövid időn belül ki lesznek fújatva a ventilátorral. Sokan ezt nem bírják, így inkább izzadnak, pedig lehet hogy csak tisztán kell tartani a szellőző járatokat.
Nekem tetszik, csak picit magas az ára, ennyi km-rel és évesen, na meg a kerekekben az a piros micsoda ami piros az nem tetszik.:)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!