Ghajhigopsdfjhs kérdése:
Mennyibe kerül egy Drift autó?
Figyelt kérdés
Egy Ladára gondoltam. PL: heti 1 edzés mennyibe fájna nekem? Kérlek értelmesen válaszolj...2013. okt. 1. 14:32
1/2 anonim válasza:
Sokba, mert a Lada irdatlan gyenge a drifthez. És ezen sajnos a hegesztett difi sem segít. Ergo át kell építeni a fél autót, ennyiért pedig akkor már vehetsz egy BMW-t, ami le van lakva, oszt' úgyis kiszeded belőle, ami nem kell. És mégsem egy gyenge Lada.
Illetve nem tudom, hogy vannak-e "edzések" a drift világában, de a havi tagdíj szerintem legalább 8-10 rugó lesz. Nem egy olcsó sport ez. Ezt általában azok csinálják, akik bőrig vannak pénzzel és leszarják, hogy mi mennyibe kerül.
2/2 anonim válasza:
Ha a versenyautóból indulok ki az kb. 800e-től indul, plusz üzemanyag, tréler a szállításhoz, folyamatos szerviz...stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!