Kresz vizsga vélemények?
Sziasztok!
Pénteken megyek kresz vizsgára és kicsit nagyon izgulok mert már nem először megyek vizsgázni. A kresz egyéni gyakorlóprogram 2.81-et használom gyakorlásnak. Ez a legfrissebb verzió? Már csak mert megint módosult a kresz szabályzat.
Ha nem akkor a legfrissebbet hol tudom beszerezni?
Egyébként szerintetek mennyi esélyem van? 69 pont a legkevesebb amit elértem a maxom pedig 72 pont volt.
Köszi a válaszokat!
Minden nap csinálj meg 4-5 tesztet, vizsgára már legtöbb kérdést kívülről fogod tudni.
Mindegy, hogy a legújabb verziót használod-e. Ha csak azokat rontod el amik változtak, biztos, hogy még átmész.
Fontos,hogy olvasd el figyelmesen ,többszőr is a kérdéseket. Mert nekem is volt,hogy már "rutinból" bejeöltem aztán kiderült,hogy 1-2 szó miatt teljesen mást jelentett a mondat. A képekre nagyon figyelj és használd ki azt az 1kérdés/1perc gondolkodási lehetőséget, ha meg végképp nem tudod ugord át és majd visszatérsz.
Gyakorlj még aztán biztos menni fog. A lényeg,hogy logikusan gondold át a kérdéseket és a válaszolakat és minden rendben lesz.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!