Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy 600as streetfighter...

Van egy 600as streetfighter motorom, de nincs rá jogsim, majdnem elkaptak a rendőrök, mit csináljak? (lejjebb)

Figyelt kérdés
19éves vagyok, már 2éve megvan motor, de eddig semmi baj nem volt, rendszeresen motoroztam vele a városba, erre most le villogtak a rendőrök, de én nem álltam meg nekik, hanem 200al végig mentem a városon, esélyük sem volt utolérni.. hirtelen döntés volt, ha elkaptak volna valószinuleg elvették volna a B-s jogsim... nem volt más választásom. Szerintetek mit tudok most csinálni? Már nem mehetek ki vele a városba.. esetleg ha átfesteném vagy valami? vagy eladjam? nagyon szeretem ezt a motort:) de mire meglesz nagy motorra a jogsim az még nagyon sok idő:\ Ti mit csináltatok volna a helyembe?

2013. szept. 30. 09:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kedvesem, a falusi halott és a városi halott között van különbség? Vannak emberek, akiket egyetlen eset után is véglegesen eltiltanék a járművezetéstől. Te is ilyen vagy. Felelőtlen.
2013. szept. 30. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!