Ez a robogó megfelel télen-nyáron, akár két személlyel is a közlekedésre?
Télen-nyáron fő közlekedési eszköznek használnám, budapesten főként, de néha a megyében főutakon is használnánk ketten. Fontos hogy a nyári kánikulában és a téli minusz 15 fokban is működjön, bár nagyon havas úton már nem indulnék el, mint a legutóbbi télen. Lenne gyilkolva rendesen.
Nem akarlak elszomorítani de ez a motor még nyáron sem fog neked tökéletesen működni.Nem részletezem nézd a tesztet. Küldöm a linket. Kérlek a
zöldet ne feledd klikkelni.
Azért annyira nem sz*r a keeway, csupán annyit nyújt, amennyit az ára tükröz. Nekem például van egy 7 éves első szériás (újonnan vettem), most van benne 9800 km. Soha semmi nem volt még benne cserélve. Az elektromos riasztója és a távirányítós indítója az első évben lehalt benne, de ennyi. Indul hidegben, melegben, soha nem állt még meg sehol.
Persze, nem egy versenygép, mert 50-esként 60 km/h a vége, míg egy olasznak mondjuk 75-80.
Nem is annyira sportos az útfekvése, de 60-nál nem is kell, és aki még Simsonon tanult annak még a keeway is maga a kánaán.
Szóval nem kell azért megriadni tőle, csak tudomásul kell venni, hogy A-->B közlekedésre alkalmas és a minősége nem olyan, mint egy új Yamahának. Cserébe szó szerint sza***ré hugyé dobnak utánad egy alkatrészt.
Visszatérve a kérdésre, ha NYÚZNI akarod arra tökéletes lesz. Nem kell sajnálni, nem drága a konkurenciához képest és megállni nem fog, mert a blokkjaik régi típusú karburátoros kí japán blokk licenszek.(most nem emlékszem, hogy kymco/Honda vagy yamaha, de a kettő közül valamelyiknek még az alkatrészei is stimmelnek hozzá). Aztán ha 20e km után beáll a hengered 8,900 ft-ért kapsz hozzá kompletten dugóstul... Még fúrni meg gyűrűzni sem érdemes, 1 óra szerelés és mint az új.
A tél azért más tészta. A motor minden bizonnyal bírná a menetet, kérdés, hogy te rajta tudsz-e maradni fagyba. A szélvédelme azért nem világbajnok, aztán egy szezon után nem bírod majd tartani a poharat meg reggel felállni az ágyból, ha nincs valami nagyon frankó ruhád.
odem:
Nem igazán értem, hogy ez most hogy jön ide.
Kérdező:
Nekem még a 250-es motorom is megérzi a 2 személyt. Nem azt jelenti persze, hogy nem megy, csak azt, hogy nem úgy, mint egyedül. Ezt azért egy 50-esél fokozottan érezni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!