Hol találok Magyarországon G. Cartier 12V 25A 03.612-es relét?
renault 19 hez kéne nekem , de csak külföldi oldalakat találok [link] hol kéne megnézni ? + ha lehet mivel lehet helyettesíteni ? linkeket is dobjatok ,ha tudtok boltot vagy akármit ahol lehet kapni Budapest környékén
előre is köszönöm !!
Szerintem ez ugyanazt tudja:
elfelejtettem beszámozni
meg itt van az alsó része, hogy hogyan állnak a saruk
lenne még 1 kérdésem ,hogy hova kell tenni a + és hova a - ,hogy ha ki akarom próbálni ,hogy jó e ez a relé ? am az a baj hogy nem kapcsol be a hűtő ventilátor ami a hűtőbe van jeladót kicseréltem biztosítékok jók már csak ez a relé maradt ,hogy rossz ha nem akkor majd még kutatok mi lehet a rossz
ja és a termosztát szerintem jó ,mert érezni a csöveken ,hogy mind meleg szóval a víz eljut mindenhova (legalább is ebből gondolom hogy jó ) vagy rosszul sejtem ?
A rajz nem ugyanaz, de ez mellékes.
Az eredeti relé is egy 12Voltos váltórelé.
Legfeljebb a csatlakozószámok változnak. Ami te reléden 1-2 az ezen a 85-86, a tiéden a mozgó érintkező 3-as ezen a 30-as, a nyugvóáramú a tiéden a 4 ezen a 87b, stb.
Ha ki akarod próbálni akkor a tekercs(az áthúzott kocka) két sarkára(1-2) 12Voltot kötve hallanod kell a kattanást, akkor a relé behúz, jó.
1 esnek adtam + a 2 esnek meg egy - és kattog akkor a relé az jó ezek szerint , de akkor más baja van
akkor most tudnál nekem írni a ventilátor direktbe kötéséről ? ami kijön a ventilátor motorból vezeték arra rákötöm a + 12őt azt kész is ? mert kéne a kocsi de nem akarom felforralni
az jó megoldás lenne ,hogy amikor elindulok bekapcsolom és megy egész úton ? vagy nem ?
Pontosan!
Régebben, amikor a Ladák, Daciák elektromos ventilátorral jöttek ki sok gond volt a hőkapcsolóikkal.
Több kocsiba tettünk plusz kapcsolót(áthidalva a hőkapcsolót) a ventilátornak amivel a vezető direktbe tudta kapcsolni a ventilátort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!