Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen gyorsasagi motort...

Milyen gyorsasagi motort vegyek 190 cm magas vagyok. Aprilia rs honda nsr derbi gpr 125 ccm 200000Ft-korul?

Figyelt kérdés
2013. szept. 28. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:
125ccm-ből ne vegyél "gyorsasági" motort, mert kinevetnek. Vegyék valami jófajta standardot inkább.
2013. szept. 28. 17:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
már miért nevetnék ki? ha a kategória legerősebb gépét szeretnéd, az egyértelműen az Aprilia RS 125. Ha olyat szeretnél, ami keveset eszik akkor a honda, yamaha meg társai bár tőlük sokat ne várj. Keveset esznek, ezáltal jóval gyengébbek, rosszabb a vázuk, virsli gumikon gurulnak, nem nagyon van tekintéjük és elaludhatsz rajta menetközben. Ha nem fontos a benzin, akkor válaszd az RS-t, drágább fenntartású motor, drágábbak az alkatrészek, többet eszik viszont a legerősebb 125 ccm-ben, tekintélye van, öntött alu váza, forditott telóvilla, a Rotax blokkból egy jó kipufogórendszerrel (Giannelli, Arrow, Leo Vince) simán kihozhatsz akár 41-42 lóerőt, ha nem sajnálod tőle a jó olajat meghálálja és soha nem hagy ott sehol.
2013. szept. 28. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért, mert úgy fog kinézni mint a majom a köszörűkövön... Dettó ugyanez a gondom. (Mondjuk én még magasabb vagyok )

Két kilóból vennék egy négyszázas gixert. Vagy GPZ-t. Honda CB350 - talán. Ha szerencséd van. Inkább öregebb legyen, mert 5 év fölött úgyis csak az számít, hogy tartották karban, (ALAPOSAN MEGNÉZZÜK!!!) így egy húsz év körüli, normális állapotú géppel jobban járhatsz, mint egy kis p*csköszörűvel, ami éppen kezd szétmállani - na ezért lesz gyorsan eladó!

2013. okt. 23. 21:06
 4/4 anonim ***** válasza:
az RS 125 nagyobb testű mint a Yamaha vagy Honda társai, ezért is kényelmesebb. én sem vagyok egy zsoké-méretű ember, 201 cm/106 kg és kényelmesen elmotorozok az RS-el, ezért mertem ajánlani
2013. okt. 25. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!