Szeretnék venni egy krosszmotort-? :D ( gondolok itt egy kawasaki kx80-ra)
Te nagyon fel lehetsz spanolva arra a turmixgépmotoros biciklire. Tulajdonképpen csak tervezgetsz és azt akarod, hogy mindenki tudja. Ez pszichológia, mintsem autók-motorok. Semmi értelmes kérdést nem tettél fel. :D
De ha már egyszer kiírtad...
"Előszőr 1-esbe 2esbe motoroznék vele.."
Ez így van rendjén. Fordítva valahogyan nem sikerülne. :)
"szerintetek nagy törések lennének belőle?"
ha agyatlanul kimész egyből a pályára vele, akkor a fogadat is otthagyhatod.
"túl erős lenne?"
Valakinek erős. Valakinek pedig egy 500-as motor is édeskevés.
Na figyelj.
Egy Kx80 van vagy 30 lóerő (lehet hogy tévedek, és kevesebb, de a lényeg, hogy simán le tud repiteni). Meg lehet tanulni ezen is motorozni, de például ha még nem tudsz váltani meg kuplungolni, és ezen elrontod, akkor a Kx-be nem annyi lesz az alkatrész, mint egy Simsonba.
Nekem 13 évesen volt Kx80-am, régi tipusból, de nem azon tanultam meg motorozni, de én úgy gondolom, azon is megtudtam volna tanulni, mert van önuralmam, nem húzok egyből csutkagázt. És ez a lényeg, ha neked is van önuralmad meg érzéked a technikához, simán belevághatsz.
Egy 2T alkatrészei mindig olcsóbb a 4T-knél. Jó ha nagyon le gyilkolod itt is lehet produkálni súlyos 100 ezreket!
De kétlem,hogy annyira padlóra vágnád,hogy az használhatatlan legyen. Maga a benzin és az olaj lesz a húzósabb,főleg 80CC-nél! Neked is írom,ahogy már jó pár embernek. Ha nincs olajpumpa rajta,akkor mindig megfelelő mennyiségben keverd! SOHA ne spórold ki! Megteheted,csak utána nem fontos vele menni. A másik meg,ne ilyen fos Garden 2T-ket rakj bele,megérdemli a minőséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!