Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Matrica nélkül mentem autópály...

Matrica nélkül mentem autópályán. Hány nap múlva kapom a bírságot?

Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 18:35
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha ma mentél akkor éjfélig még megveheted és nem lesz bünti.
2013. szept. 26. 18:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ma mentem.
2013. szept. 26. 18:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor nem te rollereztél ma matrica nélkül az M5-ösön :) Attól is függ, hogy milyen szakaszon mentél. Ha olyan szakaszon, ahol elkerülted az ellenőrző kamerákat, akkor akár meg is úszhattad. De egyébként 1 hónap szerintem.
2013. szept. 26. 19:23
 4/9 Dörmögő ***** válasza:
100%
Nekem 1 hétre jött.
2013. szept. 26. 19:25
 5/9 A kérdező kommentje:
M3 autópályán mentem Mogyoród és Budapest között, így 5 nap után villant be hogy volt ott egy Video Controll tábla.
2013. szept. 26. 19:37
 6/9 anonim válasza:
Remélem, hogy gyorsan nem mentél, mert a mogyoródi lehajtónál most lett egy telepített trafi! Drága út kett volna :/
2013. szept. 26. 19:52
 7/9 anonim ***** válasza:

a tábla nem azt jelenti, hogy controlloztak is.

Két lehetőség van: fix kamera, avagy egy autó kamerával

2013. szept. 27. 08:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Én (is) mentem véletlenül túl az M0-ás határánál, a következő lehetőségnél lejöttem, de visszafelé is az autópályán engedett csak a forgalom. Ennek 3 hónapja, de semmit nem kaptam, pedig a lehajtónál voltak kamerák.

Mázli! (bár úgy is fellebbeztem volna, hiszen csak eltévedtem és a legelső lehetőségnél le is jöttem)

2013. okt. 2. 23:58
 9/9 anonim válasza:

eltévedős fellebbezősnek üzenem,hogy akár ezer ajánlottat is küldhettél volna-pont nem érdekes a duma,hogy jajéncsakeltévedtem.remélem vicceltél a fellebbezős szöveggel!.

matrica nélkül-100métert nem mehetsz csak ha a forgalmi helyzet miatt ráterelnek a fizetős szakaszra-ez előfordul lezárás/baleset miatt.

amugy 10-16nap alatt bünti megjön -amennyiben nem az földöntúli szerencse szerencsés együttállása a csillagoknak-majdnem mese:))

2013. okt. 3. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!