Focus C-Max oldallégzsák esetén (4 légzsák trend) el van helyezve az "AIRBAG" felirat/műanyag címke az ulésen vagy rejtve van a légzsák a huzat alatt címke nélkül?
Most vettem egy 2004-es C-Maxot. 4 légzsákkal vettem, de mikor elmentem a bankba 1,5 óra kb. több kp-ért, és visszaértem, meleg volt a motor....
Ha van Airbag felirat az üléseken is, akkor át lettem vágva a palánkon keményen. Az ülés alatt van egy csati, aminek az ellendarabja át van kötve egy vezetékkel...
THX
Kiderítettem. Nincs simli. De annyi rossz tapasztalatom volt a kereskedőkkel, hogy kissé már már paranoiássá váltam. Van benne légzsák. Kis címke van belevarrva, kitapintható...
THX
"Kis címke van belevarrva, kitapintható..."
Ezek szerint van plusz üléshuzat rajta? Mert akkor ne nagyon várd, hogy ki fog nyílni a lufi ha szükség lesz rá!
(Az én autómon ott virít az "Airbag" felirat az üléseken, a gyári huzaton.)
"mikor elmentem a bankba 1,5 óra kb. több kp-ért, és visszaértem, meleg volt a motor..."
Kell neki vagy 10 perc, hogy üzem meleg legyen, de sokáig tart amíg kihűl, nem csak a Ford, hanem a többi autó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!