Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha Mint motoron hülyén...

Yamaha Mint motoron hülyén néz ki egy 201 cm/103kg ember?

Figyelt kérdés
Ez már az amolyan "majom a köszörűkövön" stílus? Holnap után kapok egy ilyen motort, de még élőben nem láttam csak képen. Azon olyan kistestűnek tűnik, idomtalan lesz a méreteimhez?

2013. szept. 25. 20:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Persze, mint az állat, de legalább vicces lesz :)

Amúgy meg 103 kg-al már menni is csak nyögvenyelősen fog.

2013. szept. 25. 22:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Ma délelőtt elhozták ezt a japán gyöngyszemet, már akkor gyanús volt a dolog mikor kiderült hogy a combi BMW hátuljában csücsül. Egy ember lazán kiemelte, mit ne mondjak nem egy aszfaltbetyár járgány. Pöccre indult, de mikor rátettem magam, mintha behuzott kézifékkel indultam volna el. kb 1 vagy másfél perc után már felvette a lendületet, tépett olyan kemény 25-30 km/h-val, a menetszél nem borzolta össze a hajam :) Arról nem beszélve hogy a fotókon valósággal eltünt alattam magyarán beterítettem mint Moszkvát a hó. Nem hiába Yamaha, az apró japánoknak van tervezve
2013. szept. 27. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!