Mennyi kilometerre terveztek az 1.3-as multijet motorokat, bontas nelkul? Van kulonbseg az elettartamukat illetoen az euro 4 es euro 5 kozott? Tapasztalat? Megtett km gond nelkul?
Figyelt kérdés
2013. szept. 25. 16:00
1/3 anonim válasza:
hasznaltauto.hu-t nézve 107 találat van Mjet motorra. Ezek átlagosan 3-5 évesek, 50.000-200.000 km-es futással. Mivel használt autó, én 1.5-el megszoroznám a bevallott km-t a biztonság kedvéért. Szóval szerintem 300.000-et elmennek ezek simán. Utána meg ki tudja meddig...
Nyilván az 1.3-as diesel motor átlagos használatra van tervezve, szóval nem munkaeszköz.
A 300.000 pedig évi 15-20.000-es átlagos használattal 15-20 évig elvan.
Ha ennél többet mész, akkor szerintem nem jó választás.
2/3 anonim válasza:
1.3-as Multijet van ( csak már néven ) a Swiftben, Ignisben, Mazdákban, Opelekben. Ott is érdemes utánanézni. Szerintem ha nem gyilkolják, akkor 300 000-ret illene elmennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!