Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy tudnám haza hozni?

Hogy tudnám haza hozni?

Figyelt kérdés
szeretnék venni bontásra egy osztrák papiros autót,de sajnos vas megyében van én meg békés megyei vagyok!az autó sajna elég ritka és most találtam meg olcson!hogyan lehetne hazahozni tréler mentesen?ha tudtok valamit irjatok!elöre is köszönöm!
2009. nov. 6. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Adjon az Isten!

Szerintem trélermentesen nemnagyonlehet megoldani...

Szebb Jövőt!

2009. nov. 6. 17:18
 2/7 A kérdező kommentje:
esetleg tudja valaki mennyibe kóstál egy ilyen müvelet?vagy utvonalengedélyt nem lehet rá kapni?
2009. nov. 6. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:

trélermentesen max úgy, hogy a hátadrakötöd :)

üdv vas megyéből :)

2009. nov. 6. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

hello! a kérdezőtől? hol láttad melyik városban,faluban? én is vas megyei vok és az egyik ismerősöm ilyeneket csinál csak nem vasvárra jönnél érte?? ird meg! egyébként fogalmam sincs hogy mennyibe fájna az utvonlengedély és h trélermentesen..hááát!!

nha mind1

2009. nov. 6. 19:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Beszélned kéne egy használtautó kereskedővel.Vannak ezek a próbarendszámok (P). Ha járóképes az autó akkor simán lehet vele menni ha rajta a P rendszám.Ha tejelned kell a kereskedőnek amiért elmegy veled még akkor is jobban kijössz mintha trélert fogadsz.
2009. nov. 6. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Azt akartam kifejezni, hogy a kereskedők 90 % a rendelkezik ilyen rendszámmal.Ez ugyanis egyben utvonal engedély is és bármely kocsira felhelyezhető mert tartalmaz egy általános felelősségbiztosítást is.
2009. nov. 6. 20:31
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!igen sárvárról lenne az autó!seat ibiza 92es
2009. nov. 7. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!