Melyik a jo kocsit csajozashoz? Kb 1.200. 000 ft autoto. Keresek. Melyik legyen?
Figyelt kérdés
Szép auto,lanyoknak bejon,siman fel lehet szedni vele a lanyokat,melyik auto legyen ? Lanyok melyik autoba be szeretnetek ulni ?2013. szept. 24. 11:10
1/16 anonim válasza:
Elég baj, ha azt hiszed, hogy a lányokat csak ez érdekli... K*rvákat, r*bancokat lehet így felszedni, de egy normális nőhöz kicsit több fog kelleni... (És nem kocsira gondolok)
2/16 Dörmögő válasza:
Ha mégegyszer átnézed az első osztályos tananyagban a mondatszerkezetet akkor máris több eséllyel indulsz a csajoknál. Ha meg autóval akarsz csajozni akkor még pár millát csapj ahhoz a pénzhez.
3/16 A kérdező kommentje:
Egy ismerosom egyszer nalam hagyta az autojat es az BMW 318 as volt,,minden penteken,szombaton hajnalba haza vittem idegen lanyokat haza,reggel 4 ora fele amikor mentek haza a bulikbol...
Semmi nem kellet csak meg alatam es felszaltak..kamu nevek es mentunk...
Egy bmw nem szeretnek venni mert sokat fogyaszt ...
Valami jo kocsi ?
2013. szept. 24. 11:50
4/16 anonim válasza:
XDXD te idióta még jó hogy beszálltak XDXD buli után amikor már mindenki részeg??még jó hogy beszálltak na de mind1 legalább jól megd*gtad őket??az ilyeneknek úgy is ez jár.Amúgy pont azt nem szeretnéd megvenni amivel lehetne csajozni de ne 1.6-1.8-ast vegyél hanem minimum 2.0-rest az megy is
5/16 anonim válasza:
e46 cabrio már kijönn ennyiért, bár nem a legjobb. de a csajok hülyék, nekik a jel számít meg hogy nyitott.
6/16 anonim válasza:
Kérdező, sikerült már valaha életedben egy értelmes, jól megszerkesztett mondatot kinyögnöd/leírnod???
Atyaég, és te akarsz csajozni? Beszélni kellene megtanulni először :D
7/16 A kérdező kommentje:
Hahhaha,, kulfoldi vagyok...de azert jol nyomom xdxd....
2013. szept. 24. 14:55
8/16 anonim válasza:
ne kamuzzál te tuskó c*i*g*á*ny,a kérdésben még használsz é betűt,most meg már e-nek írod,szerintem előbb járd ki az általánost és utána van esélyed k*urvákat felszedni egy 1,5 milliós BMW-vel.
9/16 gomzoli válasza:
Nagy méretű, 2 üléses, kék színű, 5500 cm3...
Ha erre nem indulnak be, akkor semmire. Ráadásul marha nagy fekvőhely van rajta hátul a platón, mert amit neked javaslok, az egy IFA.
10/16 anonim válasza:
Akkor az Audi TT is kiesett, pedig az még egy elérhető, igazi nőcsábász autó. Csak az se spórolósoknak való. Ha külföldi lennél, akkor nem forintban gondolkoznál, erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!