Hogy kell motorba tankolni? XD még soha nem csináltam és nem akarok a kutasok elött égni xD
Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 17:49
2/18 A kérdező kommentje:
kössz kocsit se tankoltam XD
2009. nov. 5. 17:55
3/18 anonim válasza:
Nemhiszem el hogy nemtudod.Mit nemtudsz?felemeled a pisztolyt azt beledugod a tank lyukba és akkor meghuzod a pisztolyon lévő kart.folyamatosan.azt ha teleakarsz akkor majd leáll magátol hameg bizonyos összegér akkor abbahagyod.Aztvisszateszedahelyére.vigyázz közbe ne huzd meg a kart a pisztolyon
4/18 anonim válasza:
ovatosan nyomd a kart, és figyeld, ki ne foljon a benzin, mert az gáz, ha úszik a tankon a benzin.... :S
5/18 A kérdező kommentje:
najó vegyük átt.
-beállok az ugyik kuthoz
-le csavarom a tartálynál a kupakot
-megfogom a "pisztolyt" és belerakom
-megnyomom rajta azt a cuccot és ha pl 5k nál megakarok álni akkor megint megnyomom? XD vagy nyomni kell folyamatosan?
2009. nov. 5. 18:15
6/18 anonim válasza:
Ha 5k nál megakarsz állni akkor felengeded a kart és nem nyomod tovább...
8/18 anonim válasza:
folyamatosan kell nyomni. és sztem ne azt nézd, hanem hogy ne foljon ki az üzemanyag!
9/18 anonim válasza:
kifolyni nem fog a benzin , hiszen ha eléri a pisztoly vége a benzint, akkor automatikusan "letilt" azaz már nem fog folyni.
Ha 5ért akarsz tankolni, figyeled az órát, 4.7 4.8nál egyszer elengededd, s óvatosan tankolsz tovább (kicsit nyomod) :)
Pár alkalom után -ha ügyes vagy, forintra pontosan tudsz már tankolni.
Jól nyomdd be..a pisztolyt a tankba...-ne hogy kifollyon a benzin, hiszen a mai árak mellett -minden cseppja aranyat ér . .:)
10/18 anonim válasza:
az én drágaságom, yamaha dt tankja rendesen kapott ám... mert kifolyt. nem tiltott le.... erről ennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!