Tudnátok mondani nagy és karakteres autókat 1 millió alatt?
Az álomautóm a Ford Mustang GT de egyenlőre nem látok sok eséylt rá, úgyhogy valami ehhez hasonló nagy és karakteres autót tudnátok? az ár max 1 millió esetleg egy két százezres belefér de max annyi.
Esetleg olcsóbb szép megjelenésű viszonylag keveset zabáló sportcoupékat is fogadok.
Női kocsi lenne, de imádom a tuningot meg a versenyszerű sportautokat.
A nőknek való tuningkocsi...
Jó ízlésed van, bár nekem meg egy Corvette az álmom (és férfi vagyok).
Azzal is számolj, hogy valószínűleg rá kell költeni majd az autóra, ez fokozottan igaz a sportautókra! Szóval én max millióig néznék az a pár százezer kell majd másra.
Ízlés kérdése, de nekem a Honda Prelude (esetleg integra, de nem tudom ennyiért van-e) jutott eszembe a kérdésed kapcsán. A szép mondjuk viszonylagos, de ez egy különleges sportautó. Megnézheted a népítéleteket, elég jókat írnak róla:
de biztos van még sok alternatíva.
2.
a Corvette is gyönyörű, azt is elfogadnám bár az sem olcsó autó :DD
3.
Azért nem lőttem be, mert mindenre nyitott vagyok ami sport/coupe
DE ha szeretnéd akkor lehetőleg 95 alá ne menjen márka bármi lehet.
A Mustang nem éppen nagy kocsi, mármint az amerikai piacon. Ott ez számít a kis sportos kocsinak. :)
Toyota MR2 vagy Celica jutott így hirtelen eszembe. Illetve a Honda CRX. Igaz, ezek nem olyan nagy kocsik, de sportosak.
Emellett, amit ajánlok, az egy Audi 80 vagy 100. Ezek már nagynak nevezhetőek, és 5-600 ezerért nagyon jó állapotúakat kapni, 95 környéki évjáratból.
A 80-asból ilyen is kihozható kis ráfordítással: [link]
A végére még ajánlok egy igazán sportos kocsit: Alfa Romeo 156. Bár sokan szidják, ha törődnek vele, a világból kivisz. És ez tényleg karakteres kocsi. [link]
Nézd mit találtam:
Ezt szerintem még alkudható. Vagány autó...elvihetnél vele egy körre. ;)
2. voltam
Wáááóó
Aranyára van. Nem láttam még ilyen olcsón ezt a modellt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!