Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogsi kikuldese?

Jogsi kikuldese?

Figyelt kérdés

Sziasztok,az okmanyirodaba nekem azt mondtak, hogy 3-4 het mire kikuldik a jogsit, es az lenne a kerdesem, hogy hamarabb akkor tuti nem is fogjak kuldeni?

Hallottam mar olyat is h 1 honapot mondtak, es kikuldtek 2. hetre.

Tapasztalatok?

2013. szept. 18. 12:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Nyáron újítottam a jogsim, 4 hét volt mire megjött.

Szerintem ezen felesleges izgulni, úgy is csak akkor jön meg amikor megjön...

2013. szept. 18. 13:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem ma mondták a Központi Okmányirodában, hogy a náluk beadott jogosítványigényeket átlagosan 1,5 hét alatt teljesítik. Ha postázást kértél akkor pedig rá kell számolni kb. 3 napot.

Nem tudom mennyire igaz ez, az ügyintéző mondta. Remélem az, mert én is várom az enyémet :)

2013. szept. 18. 13:10
 3/9 anonim ***** válasza:

#2 akkor téged átvertek. Én is ott csináltattam nemrég és szépen kivárták a 30 napot.

Kérdező: 30 napjuk van kiküldeni. Nem fogják ez előtt elküldeni.

2013. szept. 18. 13:26
 4/9 anonim ***** válasza:

#2 vagyok.

Egy haverom csináltatta 2 hónapja a Központiban, és neki 13 nap elteltével ment az SMS hogy átveheti. Mivel két sarokra lakom onnan, én sem kértem postázást. Meglátjuk, reménykedem a legjobbakban.

(Persze nem halok bele abba se ha egy hónapot ki kell várnom, csak izgatott vagyok mert nagyon régóta várok a pillanatra mikor a kezemben tarthatom, de ezzel szerintem majdnem mindenki így volt.)

2013. szept. 18. 13:44
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem 8 nap alatt elkészült központiban... egyik hét szerdán igényeltem és a következő hét csütörtökön küldték az sms-t hogy mehetek átvenni
2013. szept. 18. 17:49
 6/9 anonim ***** válasza:

#5:

Ez mostanában történt?

2013. szept. 18. 21:59
 7/9 anonim ***** válasza:
augusztus 28-án igényeltem és szeptember 5-én küldték a sömösöt hogy mehetek átvenni
2013. szept. 19. 13:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Értem, köszi a választ. Remélem nekem is ilyen szerencsém lesz, persze abba sem halok bele ha 3 hetet kell várni :)
2013. szept. 19. 13:15
 9/9 A kérdező kommentje:
12 napja varooom, [link] itt azt irja, hogy kiallitasa folyamatban van.
2013. szept. 24. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!