Jogsi kikuldese?
Sziasztok,az okmanyirodaba nekem azt mondtak, hogy 3-4 het mire kikuldik a jogsit, es az lenne a kerdesem, hogy hamarabb akkor tuti nem is fogjak kuldeni?
Hallottam mar olyat is h 1 honapot mondtak, es kikuldtek 2. hetre.
Tapasztalatok?
Nyáron újítottam a jogsim, 4 hét volt mire megjött.
Szerintem ezen felesleges izgulni, úgy is csak akkor jön meg amikor megjön...
Nekem ma mondták a Központi Okmányirodában, hogy a náluk beadott jogosítványigényeket átlagosan 1,5 hét alatt teljesítik. Ha postázást kértél akkor pedig rá kell számolni kb. 3 napot.
Nem tudom mennyire igaz ez, az ügyintéző mondta. Remélem az, mert én is várom az enyémet :)
#2 akkor téged átvertek. Én is ott csináltattam nemrég és szépen kivárták a 30 napot.
Kérdező: 30 napjuk van kiküldeni. Nem fogják ez előtt elküldeni.
#2 vagyok.
Egy haverom csináltatta 2 hónapja a Központiban, és neki 13 nap elteltével ment az SMS hogy átveheti. Mivel két sarokra lakom onnan, én sem kértem postázást. Meglátjuk, reménykedem a legjobbakban.
(Persze nem halok bele abba se ha egy hónapot ki kell várnom, csak izgatott vagyok mert nagyon régóta várok a pillanatra mikor a kezemben tarthatom, de ezzel szerintem majdnem mindenki így volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!