A vw t5 doubleback camper-ben ( kempingautóban ) hol utazik a 3-4. személy? ( link: www.doubleback. Co. Uk/ )
Figyelt kérdés
Értelem szerűen az első két ülésen 2 ember ül, de ez egy négy személyes kempingautó. Hol utazik a 3-4. személy? ( Aki nem tudná a pop-up, azaz felhajtató tető nem csak a tér magasítása, hanem +2 személynek alvóhely. ) Néztem videót, képeket, de a hátsó ( oldalsó ) ülések menet közben takarásban vannak így csak az első két ülés szabad, azaz a vezető- és az anyósülés. ( A régebbi, kék változatról van szó [ a bemutatásán volt kék színű a volkswagen ] )
( youtube: [link] )
2013. szept. 17. 23:16
1/2 anonim válasza:
Csak 2 szemely utazhat benne.Tobbiek meg mennek gyalog :) nade viccet felreteve-ez komolyan 2 szemelyes.Errol azthiszem beszelnek is a videoban (ha ez az a video amelyiket en is neztem multkor).
2/2 anonim válasza:
Marmint a forgalomban 2-szemelyes,amikor a kampingban "szetnyitod" akkor 4-alvohelyes....ugy ertem,elozo voltam ujra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!