Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kawasaki kx 125 1996-os...

Kawasaki kx 125 1996-os kiadás elmegy 50cc nek mennyire hihető?

Figyelt kérdés

[link]

Erre gondoltam persze úgy,hogy rakok rá világítást mert ahogy néztem nem magasabb mint egy két 50cc enduró.

2013. szept. 17. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Semennyire. Sokba fog kerülni ha megállít a sün, és nincs nagyon jó napja. Eleve látszik ezeken, hogy milyen nagy a henger, a rendőr sem hülye, látott már 50-es meg nagyobb motort is...
2013. szept. 17. 19:16
 2/6 A kérdező kommentje:
És az ilyesmi formájú motorokból csak mondjuk 85cc pl yamaha yz85 vagy kawasaki kx 85?
2013. szept. 17. 20:03
 3/6 anonim ***** válasza:
gyerek... ezek nem utcai motorok, 1 dolog a világítás, de ezek a motorok olyan szinten teljesítményre vannak kihegyezve, hogy nem tudsz közlekedni vele, egyrészt mert nincs olyan hűtése, hogy forgalomban tötymörögve ne forrjon fel a víz, másrészt üzemórás, tehát piszkosul hamar szétmegy és rohadt drága hozzá minden, harmadrészt RENGETEGET eszik az utcai motorokhoz képest
2013. szept. 17. 20:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat az én fogalmazásom a rossz.Én arra gondoltam,hogyha veszek egy ilyen motort amit amúgy terepen használnék,de ha meglát egy rendőr ne azt lássa,hogy ez egy világítás nélküli motor mert akkor biztos megállít.De ha megállít és egy 85cc motorral vagyok és felmutatom a jogsim hozzá akkor már talán nem fog lázadozni.Szerintetek ez milyen ötlet megoldható,mennyire hihető? [link] Ilyen motornál.
2013. szept. 18. 18:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Talán, de csak azért mert ezek még kisebbek mint egy 50-es enduro, csak az nem fog tetszeni neki, hogy virít a hengeren a 84ccm, ha azt valahogy eltünteted róla, talán nem problémázik, de a 125-öst mindenképp felejtsd el. Én mondjuk azon gondolkodok, hogy szerzek egy ilyen blokkot, és egy burkolt gyorsulásiba építem be, pl egy tzr vázba, totál burkolva, a kutya nem jön rá, hogy nem is az eredeti blokk van benne, csak a henger feliratot kell lecsiszolni aztán szépen lefújni az egész hengert olyan színűre hogy ne üssön el a blokktól és kész. :)
2013. szept. 18. 18:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor örülök,hogy nem csak nekem vannak ilyen ötleteim! :D
2013. szept. 18. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!