Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s51-em van, de valamiér...

Simson s51-em van, de valamiért nem jó? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy simson s51 motorom, nem volt vele nagyon baj, viszont van egy hibája, az hogy berúgom megy szépen minden, megyek vele folyamatosan 4-5 percet vagy 10 percet, egyszer csak ha lelassítok és 0-be vissza teszem sokkal lomhább az alapjárata ez egy dolog, de az miért van, hogy ha megállok vele/leállítom a motort, akkor körülbelü 10-15 percet kell hogy várjak, hiába rugdosom, hiba tolom meg semmi, nem indul... egyszerűen nem képes elindulni ha megyek vele és egyszer csak leállok... Egyik ismerős azt mondta, hogy trafó... de nem rég lett cserélve, maximum 1 éve...?!
2013. szept. 17. 15:11
 1/2 anonim ***** válasza:
rossz hőértékű gyertya van benne talán, az 1 éve cserélt trafóban ne bízz, én 3-asával veszem őket, mert ezek az utángyártott szar alkatrészek borzalmas minőségűek, vettem 3 trafót abból 1 kapásból szar volt, a második bírta 2 hétig, a harmadik 4 hónapig, bár amennyibe kerül...
2013. szept. 17. 15:42
 2/2 A kérdező kommentje:
:DD hűha értem, jó köszi, akkor a gyertgya hőfok mennyi legyen? 175? Trafót is lehet nézek bele...
2013. szept. 17. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!