Ha xenon lámpám van akkor leveheti a rendőr a rendszámom?
Jah..,és inditványozza az előzetes letartóztatásodat!!:D
Kicsit gondolkodjál mielött felteszel egy kérdést,h. van-e értelme!
Az én autómon is olyan xenon szett van, amit nem a gyár épített be, de eleve így helyezték forgalomba. A múltkor egy szerelő mondta, hogy automatikus fényszórómosó és szintező nélkül ez tök szabálytalan, alig hittem neki, mert persze vizsgán is átment. Jó nagy kupi van akkor itt is. Ugyanez van a fóliázott üveggel.
Így lesz bevétel a sünöknek is, zsebbe.
Multkor besz.ptam én is.. Bixenon 6000k-s van benne nagyon erős kékes fény. Megyek haza vmi országúton reflektor rajta. Jönnek velem szembe, leveszem a refit. Elkezd villogni aki jön velem szembe mondom anyád hát felcsaptam a strobószkópot, meg vissza a refi... Erre elkezd villogni a piros-kék a kocsi tetőn úúúúúú mondom nahhh ez király... 30 ezer ment a sünpapa zsebébe..
19/f
Közúti ellenőrzéskor- amennyiben a gk.-id rendelkezik érvényes mszv vizsgával,zk,..stb(tehát papírjai rendben vannak)- a rendőrnek SEMMIFÉLE
jog ill. hatásköre nincs arra,hogy az autódat műszakilag buzerálja,kötözködjön,esetleg
büntessen,hiszen majd ő fejből vágja,hogy tip.évj,alvázsz...stb alapján,hogy milyen lámpával szerelték az autót..:))(erre CSAK az NKH emberinek van joga)ő max föltételezhet vmit,és elküldhet időszakos műszki
felülvizsgálatra.Léteznek viszont mobil műszaki állomások,(police,nkh 1szerre!)egy ilyennél viszont előjöhet a cumi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!