Milyen autót vegyek? Mire kell figyelni használt autó vásárláskor?
Figyelt kérdés
23 éves fiatal lány vagyok. Szeretnék egy kis fogyasztású használt autót venni, ami minél olcsóbb. Kb. 1 000 000 Ft-ig fér bele az összeghatárba, de olyan 600-800 eFt-nak örülnék a legjobban. Úgymond lehetőleg "igénytelen" legyen, karbantartási költségei lehetőleg alacsonyak legyenek. Semmi extra igényem nem lenne, egy szervó kormány azért jó lenne:)2013. szept. 15. 19:01
1/8 bakur12 válasza:
Ha nagy csomagterre van szukseged skoda octavia 1.4 benzines euro 4-es motorral 2002-tol felfele. Fontos, hogy legyen vezetett szerviz konyve, lehetoleg legyen 200 ezer km alatt, ne legyen uttetett, ne legyen rozsdas es probald ki milyen vezetni es hogy tetszike neked. A nemet autok a legmegbizhatobbak es nem vesztik annyira az ertekuket sem. A skoda pedig a VW-hez tartozik es VW golf alkatreszei vannak szoval jo. Sok szerencset a keresgelesben.
2/8 Dörmögő válasza:
Én egy klímát még odabiggyesztenék az extrák közé. Most lehet hogy nem látszik sok értelme, de hidd el hogy jövő tavasszal, nyár elején már nagyon jó lesz az a hópihe gomb a műszerfalon.
3/8 anonim válasza:
suzuki swift, 800-900-1m-ért már az újabb 2005 utáni is belefér, klímával, szervóval, biztonságos, olcsó alkatrész árakkal
4/8 anonim válasza:
Én is a szuzuki swiftre szavazok Mint ahogy előttem is írták a 2005 modell már jóval biztonságosabb elődjeinél 5 csillagos törés tesztel rendelkezik.Az alkatrészek kedvező áron vannak hozzá.És már klímával,ABS-szel szereltet is találhatsz belőle.Ezeknél már a szervokormány alapfelszereltség. :)
Itt egy pár swift
5/8 anonim válasza:
octavia 1.4-es motorral kicsi, ami nagyobb motoros, az meg agyonhajszolt, törött autó.
Polo, golf, ibiza, Fabia, citroen c3
6/8 bakur12 válasza:
Nekem az van es megfelel.:D Jobban gyorsul, mint egy 2009-es hyundai i30-as, pedig az kisebb, meg 110 lovas.. Azzal is jartam par ezret es a skoda jobban bejott.
7/8 bakur12 válasza:
Izles kerdese is, en nem szeretem a mini autokat.
8/8 eztsetudtad válasza:
Suzuki abszolút megfelelő kis fogyasztás sok extra,kis autó,olcsó szerviz stb
Én használtam uj swift-et és nagyon jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!