Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek? Mire...

Milyen autót vegyek? Mire kell figyelni használt autó vásárláskor?

Figyelt kérdés
23 éves fiatal lány vagyok. Szeretnék egy kis fogyasztású használt autót venni, ami minél olcsóbb. Kb. 1 000 000 Ft-ig fér bele az összeghatárba, de olyan 600-800 eFt-nak örülnék a legjobban. Úgymond lehetőleg "igénytelen" legyen, karbantartási költségei lehetőleg alacsonyak legyenek. Semmi extra igényem nem lenne, egy szervó kormány azért jó lenne:)
2013. szept. 15. 19:01
 1/8 bakur12 válasza:
37%
Ha nagy csomagterre van szukseged skoda octavia 1.4 benzines euro 4-es motorral 2002-tol felfele. Fontos, hogy legyen vezetett szerviz konyve, lehetoleg legyen 200 ezer km alatt, ne legyen uttetett, ne legyen rozsdas es probald ki milyen vezetni es hogy tetszike neked. A nemet autok a legmegbizhatobbak es nem vesztik annyira az ertekuket sem. A skoda pedig a VW-hez tartozik es VW golf alkatreszei vannak szoval jo. Sok szerencset a keresgelesben.
2013. szept. 15. 19:07
 2/8 Dörmögő ***** válasza:
87%
Én egy klímát még odabiggyesztenék az extrák közé. Most lehet hogy nem látszik sok értelme, de hidd el hogy jövő tavasszal, nyár elején már nagyon jó lesz az a hópihe gomb a műszerfalon.
2013. szept. 15. 19:08
 3/8 anonim ***** válasza:
27%
suzuki swift, 800-900-1m-ért már az újabb 2005 utáni is belefér, klímával, szervóval, biztonságos, olcsó alkatrész árakkal
2013. szept. 15. 19:14
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

Én is a szuzuki swiftre szavazok Mint ahogy előttem is írták a 2005 modell már jóval biztonságosabb elődjeinél 5 csillagos törés tesztel rendelkezik.Az alkatrészek kedvező áron vannak hozzá.És már klímával,ABS-szel szereltet is találhatsz belőle.Ezeknél már a szervokormány alapfelszereltség. :)

Itt egy pár swift

[link]

[link]

[link]

2013. szept. 15. 19:56
 5/8 anonim ***** válasza:

octavia 1.4-es motorral kicsi, ami nagyobb motoros, az meg agyonhajszolt, törött autó.

Polo, golf, ibiza, Fabia, citroen c3

2013. szept. 15. 20:56
 6/8 bakur12 válasza:
Nekem az van es megfelel.:D Jobban gyorsul, mint egy 2009-es hyundai i30-as, pedig az kisebb, meg 110 lovas.. Azzal is jartam par ezret es a skoda jobban bejott.
2013. szept. 15. 23:14
 7/8 bakur12 válasza:
Izles kerdese is, en nem szeretem a mini autokat.
2013. szept. 15. 23:15
 8/8 eztsetudtad ***** válasza:

Suzuki abszolút megfelelő kis fogyasztás sok extra,kis autó,olcsó szerviz stb

Én használtam uj swift-et és nagyon jó...

2013. szept. 16. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!