Yamaha dt vagy Kawasaki Kdx?
Melyik a jobb mi az elönyei és hátrányai az egyiknek és mi a másiknak?
Vagy milyen 125-ös endurót ajánlatok kb. 200.000 körül?
A Kawasaki KDX-et ajánlom. Mivel power szelepes, emelkedőn, dombon sehol nem akadály fel menni, 100x jobb mint a DT.
Alkatrészek olcsók. A yamahahához meg ha kell alkatrész, használtat nem igen találsz, s raktáron M.o.n alkatrész nem igen van. Ezért drágább minden alkatrész. Japánból lerendelik. s várhatsz rá 2 hetet.
Fogyasztása jó. nincs rá panasz
Frankó kis gép.
Kösz. Szereintem a Yamaha is poweres de nem biztos. És mivel mind a kettö japán motor akkor már rossz nem lehet.
Szerintem az fog dönteni milyet tudok kifogni. Kösz.
Azért még jöhetnek tapasztalatok.
Én is ebben a dilemmában vagyok. Yamaha Dt 125 R vagy Kawasaki KX 80
Először is, az tök hülyeség hogy a Kawasaki széthullik, mivel ez versenykrossz.
Kawasaki:
A Kawasakiban az a jó, hogy bitang erős, megbízható, és nincs elötte akadály, de méregdrágák az alkarészek hozzá. Pl.: Prox dugó 20.000 Ft
DT 125:
Olcsó hozzá az alkatrész, kompakt gép, erős, szintén megbízható, nem bír annyit mint egy krossz kawasaki, de ár/érték arányban tökéletes.Én mindenképpen DT-t szeretnék, de a szállítás miatt kawasaki lesz,
Yamahaba egy dugó,egy felsliccelt, 7000 Ft, és az is bírja, jó persze itt is van wössner, nakura, prox, de azok 20-30 között mozognak.
Összefoglalva, a DT nekem jobban bejött, hőfokjelző, fordulatszámmérő, km/h óra.
Ja, amúgy a DT 125-ben van 27-30 LE
A kawasaki kx 80-ba 30-32.
Lehet hihetetlen de nézzetek csak utána, először én sem hittem el.Illetve a vége nem 60 km/h van az 90-100 is.
Sok szerencsét a vásárláshoz! :)
U.I: Yamaha Dt 125 LC2-t ne vegyél mert szériahibások, 1-2 hónap alatt elkopik a berugókar, és nagyon ritka hogy találsz hozzá. Persze betolni belehet, de a sár közepén kellemetlen! :) Legjobb a Yamaha DT 125 R, drágább de megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!