Babetta 207-es probléma?
Az indító pofával biztos nincs gond mert ha beindult akkor nekifekszik a dobnak.
Jár a kerék alapjáraton mikor sztenderen van?
"tolás közben alig forog el a kerék, van hogy meg se mozdul."
Mondjuk ezt nem értem
vagy talán annyit veszek ki hogy alapból a kerék nehezen fordul ezért ha sztenderen pöfög alapjáraton és leér a kerék akkor lefulladhat hogy szoros (valamiért) a kerék
igen, jár.
Ha alapjáraton van, és leér, lefullad, ha húzom a gázt és úgy ér le szintén.
Viszont próbáltam betolni, de nem forgott el a kerék (nem tudom, talán ez a kompresszió miatt lehet?)
gyengék a kuplung rugók, de én azt valószínűsítem, hogy rosszul van összerakva... így folyamatosan fog a kuplung, ezért forog a kerék ha sztenderen van, és ezért fullad le ha leér a kerék és megáll, olyan mintha egy váltós motort sebességbe raknál sztenderen aztán leraknád a kereket, ha megáll a kerék megáll a motor is...
tekerd be menet közben, vagy ha nem bírod keress egy lejtőt és ott tekerd be, úgy menni fog, de ettől a probléma nem oldódik meg... amúgy a dekompresszor azért van rajta, hogy meg bírd indítani a motort, mivel ha már forog sokkal könnyebb mozgásban tartani, mint megindítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!