Mchard kérdése:
Kell kismotorra orvosi vizsgálat?
Figyelt kérdés
2013. szept. 14. 14:23
2/7 A kérdező kommentje:
de valahol azt olvastam hogy nem kell
2013. szept. 14. 14:57
3/7 anonim válasza:
És mi van ha megcsináltatod? Bajod nem lesz tőle... Amúgy minden jogsihoz kell mivel az érvényességi idő is rajta van a rózsaszínű plasztik kártyán
4/7 anonim válasza:
Kel hozzá és szerinte azt ki lehet bírni hogy számokat kell leolvasni egy tábláról és megnézik a térlátásodat nagyjából ennyiből áll legalábbis nekem ennyi volt.Meg pár ezer ft az ára bár azt nem tudom hogy most menyi.
5/7 petizacc válasza:
Hát én nem tudom, hogy most hogyan van, de én 2011-ben vizsgáztam le akkor még "M" kategóriából és nem kellett. Aztán lehet azóta bevezették vagy behozta magával az "AM" kategória. Az orvosi alkalmassági nekem eddig csak "B" kategóriából kellett.
6/7 anonim válasza:
DE amúgy az autós-motor iskolában ahova mégy ott úgyis elmondanak majd mindent és szólnak hogy miket kell elintézned.
7/7 anonim válasza:
Nem kell!!! Én most vizsgaztam egy hónapja és nem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!