Miért csinálhatja ezt az autóm?
Figyelt kérdés
Van egy Renault R19-es autóm, ami utolsó tankolás óta kis fordulatszámnál, 1-es,2-es sebességben nagyon rángat. Nagyobb fordulatszámnál már nem. Alapjárat nincs, nem is lehet állítani. Benzin minősége lehet rossz vagy más?2013. szept. 13. 19:03
11/19 anonim válasza:
Ha kormos a gyertya, akkor az túl sok üzemanyagot jelent. Azért kormos, mert az égés tökéletlen. Az ideális az, ha barna a gyertya.
Megoldás lehet:
Akkumulátor töltésének ellenőrzése, légszűrő cseréje, gyertya tisztítása, gyertya cseréje, karburátor beállítása, gyújtási időpontok hibájának javítása.
12/19 anonim válasza:
Ha ez közvetlen tankolás után jelentkezett és előtte nem volt akkor a tankolással hoznám összefüggésbe. Kormol, lehet hogy víz került az üzemanyagba. Én kiszedném az üzemanyagot a tankból és kipróbálnám másik üzemannyaggal.
13/19 anonim válasza:
A 4. kommentben leírja a kérdező, hogy már régóta csinálja ezt az autó. :) Ha valamit félreértettem, akkor valószínűleg üzemanyag, igen.
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, mindegyik hasznos. De a gyertya szinte egy éves sincs, szintén a légszűrő se. A kocsi injektoros nem karbis. A benzinszűrő gyári még. A benzint rendesen adagolja és nem koszos, ezért gondoltam arra, hogy túl vizes lehet a benzin.
2013. szept. 13. 23:05
15/19 A kérdező kommentje:
csak azt csinálja régen amit irtam, hogy padlónál nem akar erőteljesen húzni csak akkor ha már elért egy x fordulatszámot, a rángatást meg h nincs alapjárat az utolsó tankolás óta csinálja.
2013. szept. 13. 23:07
16/19 anonim válasza:
Gondolom amúgy is szegény keveréket kapott, és a tankolt benzin minősége pedig rosszabb volt a megszokottnál, és így túl szegényre sikeredett a keverék. Azt tanácsolom első körben, hogy tankolj egy kis benzint más kúton egy benzines kannába, dugd rá a benzincsőre, és nézd meg, hogy mi történik. Ha a helyzet változatlan, akkor lehet sorban tovább menni, ha a probléma megszűnik, akkor pedig értelemszerűen a benzin volt rossz.
17/19 anonim válasza:
UI: Ha kormos volt a gyertya, akkor valóban dús lehetett a keverék, de ettől még a kannás tesztet én megcsinálnám, hátha a benya a ludas.
18/19 anonim válasza:
Lehet hogy ez egy költöi kerdes?Utolso tankolas---- lehet hogy betankoltal -lehet rossz minösegü anyag, esetleg akkor bekerült szennyezödes, ami miatt reszleges dugulas alakult ki.Kis fordulatnal keves a nafta. Sok kuton manipulalnak a bio anyag tartalommal .
19/19 anonim válasza:
Utolsó, ez ölég' nehezen hihető, má' neis' haraguggyá'. :D Ha annyira retkes lenne a nyál, akkor nem forgalmaz(hat)nák. Vagy ha igen, akkor nem ennyi pénzért. És gondolom a kérdező nem 2-300 Forintos taknyot töltött bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!