Motorba milyen hangszóró kell?
Semmit nem halassz majd ,,,Ajánlok egy jó mp3 lejátszót fülhallgatóval sisakalá.
Nem menne a kis aksiról sokáig a hangtechnika.
Hogy hány Ohm, azt az dönti majd el mivel "hajtod meg" a hangszórót/hangszórókat. Feltételezem nem úgy gondoltad, hogy az akksiról egy-az-egyben rákötöd a 12 Voltot... :P
Kell egy jelforrás, amiről meg a zene, pl. telefon, mp3-lejátszó; ezután kell egy jelerősítő (valami kis erősítő kapcsolás, ettől függ mekkora hangszórókat lehet rákötni - illetve ennek kell a 12V); aztán erre lehet kötni a hangszóró(ka)t.
Egy ismerősöm Suzuki Burgman mociján direkt vízálló hangszórók vannak, mert kétkerekűn nehéz úgy elhelyezni, hogy halljad is, de vizet se kapjon ha esetleg leszakad az ég.
Szóval azt tudom ajánlani, hogy nézz utána a neten alaposabban a dolognak mielőtt vásárolnál bármit.
(Én mondjuk ellene vagyok a motoron zenehallgatásnak, épp elég hogy a többi figyelmetlen közlekedő az ember "életére tör"; én nem rontanám az esélyeimet azzal hogy bedugózom a fülemet vagy üvöltetem az akármilyen muzsikát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!