5 ajtós ferdehátú, ami nagyobb, mint a VW Polo?
Tudnátok olyan 1995-2000 évjáratú 5 ajtós ferdehátú autókat mondani, ami nagyobb, mint egy 1997es VW Polo?
Előre is köszönöm!
Toyota carina E ferde hátú kivitele ez tuti hogy nagyobb a polotól még az újaktól is :D
Az szedán...
Egyébként ötajtós ferehátúból elég sok van. VW Sharan (egyterű), VW Golf (ez nem egyterű-többnyire), Ford S-max, C-max, Fusion, stb... Googleval keress rá, elég sokat ki fog adni.
Nem nem szedán a szedánnak csak a csomagtartó része nyílik fel és sokkal hosszabb a csomagtartó fedele.Ez amit linkeltem 5 ajtós az ablakkal együtt nyílik fel a hátsó ajtaja.Vagyis % ajtós és nem szedán.Én egy szedán carinával járkáltam úgyhogy csak tudom mi a kűlömbség a kettő között.Ez az % ajtós ritka és ha jól emlékszem Toyota carina E liftback (vagyis 5 ajtós,ferde hátú) kivitel.
Ez a Liftback kivitel vagyis ferde hátú
Ez pedig a szedán kivitel
Egyet nem értek miért kell kötekedned (fogalom zavar) csak azért mert nem lett igazad.Tök mindegy 5 ajtós ferde hátúról volt szó volt szó és 5 ajtóst írtam a cupék meg nem 5 ajtósak hanem 3 ajtósok általában.De mindegy hagyjuk!
Szerinted itt hol írják hogy cupé?
Bírom mindig van egy okos aki belém köt!
Esetleg F astra 5 ajtósba? vagy azokat nem nézegetted?
Rengeteget árulnak belőle szóval választék van bőven
Én a Skoda Fabia kombi kivitelét ajánlanám neked. Polo szint, de ahhoz képest batárcsomagtartó. Nagyon jól pakolható.
Amúgy szerintem ha igazán nagy ferdehátú kocsikat akarsz keresni, a kombik között keresgélj.
macilaci:
Szeretem benned hogy ha igazad van, ha nem, te sose vagy hülye. Legalábbis te mindig így gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!