Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miből áll az orvosi vizsgálat...

Miből áll az orvosi vizsgálat a jogsihoz?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy ilyen szemvizsgálat, pulzusmérés meg hasonlók vannak, meg vmilyen kérdőívet kell kitölteni. Abban a kérdőívben mi van benne? miylen kérdések vagy milyen témakörben? Félek az ilyen kérdőívektől nagyon:S Nagyon parázok h mennem kell orvoshoz, mert nagyon félek tőlük:S segítsetek
2009. nov. 3. 20:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Kérdőívről én még nem hallottam... :S

Én kb. 1 hónapja csináltattam az alkalmasságit, és annyi volt, hogy bementem, leperkáltam a pénzt, ők megnézték az aktámat, hogy van-e valami betegségem, és kiadták a papírt. A doki rám se nézett, csak a papírok alapján dolgozott. Teszem hozzá, szemüveges vagyok, ami rákerült a papírra, de végül is így teljesen felesleges lett volna még ezt is vizsgálniuk, mivel egyértelmű.

2009. nov. 3. 20:39
 2/9 A kérdező kommentje:
:Dnagyon jó lenne ha nekem is csak ennyi lenne:D fúú de örülnék neki:D de én hallottam most mástól h kérdőív is van:S
2009. nov. 3. 20:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem se volt kérdőív.Biztos ilyen helyzetkezelő lehet ha van valakinek.Meg nem vagy e alkesz,drogos.

Nekem annyi volt,gyere olvass a tábláról.Mikor pisiltél??MOndom fél órája.Akkor jó itt a papír Isten veled:D

21L

2009. nov. 3. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Kérdőív alatt nem tudom mit értesz.. mi kaptunk vmi kis szart amire be kellett írni h volt e sérülés/műtét, cigizel-e meg ilyenek.. Ilyesmiket kérdeztek nekünk az orvosi vizsgálaton is.. meg szemvizsgálat volt és pulzus/vérnyomás mérés és kb. ennyi aszem xD Ettől ne féljél már! :D
2009. nov. 3. 21:26
 5/9 A kérdező kommentje:
:D jólvan, de azért remélem nem lesz kérdőív:) Amúgy mindig parázok mikor orvoshoz kell menni. inkább megysek suliba és megírom az összes dogát, csak orvoshoz ne kelljen mennem:S amúgy köszi a válaszokat
2009. nov. 3. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak PÁV-nál van kérdőív, sima úrvezetőinél nincs...
2009. nov. 3. 22:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm:)
2009. nov. 3. 22:50
 8/9 anonim ***** válasza:
engem a témában még az érdekelne hogy vérvétel van-e?
2009. nov. 4. 20:03
 9/9 anonim ***** válasza:
nincs.. vagyis nálunk nem volt :D
2009. nov. 4. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!