Autórádió. Vajon mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Vásároltam használtan egy Seat Ibiza gépjárműt, évj.:1997 amibe nem szól rendesen a rádió. Ez alatt azt értem, hogy a helyi adót a másik városból csak sisteregve fogja, a városközpontban, ahol van a rádió ott jól szól, de csak ez az 1 db csatorna,ezen kívül semmi mást nem fog be,pl.:Rádió 1, Neo fm stb... Mi lehet a probléma? A fejegység márkája: Pioneer, elég régi lehet,mivel kazettás fajta. 1 rádiót fog tökéletesen az pedig a 96.0 Kossuth rádió. Aki tudja mi lehet a probléma írjon!2013. szept. 12. 16:29
11/12 anonim válasza:
Mivel meg senki nem irta le,ime a megoldas : a vag konszern autoiban gyarilag be van epitve egy jelerosito az antenna talpba,amit a gyari fejegyseg meg is taplal az antennakabelen keresztul. Mivel a fejet kicserelted,ezert nem kap tapfeszultseget az antennaerosito,igy viszont csillapitokent mukodik.
Megoldas : tap-felado adapter alkalmazasa , a radio es az antennacsatlakozo koze kell, +12v-ot kell neki adni. Ilyet csinalhatsz magadnak is,egyszeruen sz antennavezetek melegpontjara 12v es kesz
12/12 anonim válasza:
mivel ez egy régi autó, nem biztos hogy kell táp az antennának. Nekem a cordobámban nem volt, nem is kellett.95-ös volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!