Milyen robogót válasszak?
Figyelt kérdés
Lassan 14 leszek és szeretném majd letteni az AM kategóriás jogsit. Milyen robogót lenne érdemes nekem venni? Leginkább suliba menésre használnám ami kb. 1-1,5 KM meg nagyimékhoz ami meg kb. 15 KM. Nem muszáj hogy nagyon gyors legyen 70-60 km/h elég nekem.50ccm-es legyen és ne fogyasszon túl sokat olyan közép kategória. Ára pedig 100 ezer alatt gondoltam.2013. szept. 8. 21:19
1/7 anonim válasza:
Nem kekeckedésből mondom, de én biztos nem járnék robogóval ilyen közelre mint neked a suli. Gyalog is 10 perc körül lehet, nameg bringával is mehetsz.
2/7 anonim válasza:
Tudtommal felemelték az AM kategória korhatárát 16 évre.
Hova akarsz te száguldozni AM-es jogsival mikor a korlát 40km/h? :)
1. válaszoló:
15km kicsit sok lenne (időben) gyalogolni és oda-vissza az a 30 már ki is készíthet.
3/7 anonim válasza:
Én nem azt mondtam hogy ne vegyen robogót, de a kérdező írta hogy legfőképp a suliba járás véget kell neki, arra pedig én luxusnak találnám és a robogó is mindig hidegüzembe menne
Persze a 15-km-re már jó azzal nincs bajom
4/7 anonim válasza:
Ebben igazad van. Suliba járásra nem lenne célszerű robogót venni.
5/7 A kérdező kommentje:
Bocsi felcseréltem a kettőt leginkább nagyimékhoz kellene de lehet suliba is azzal járnék.Léci valami robogó tipusokat mondjatok.Köszi
2013. szept. 9. 15:32
6/7 A kérdező kommentje:
Ja lemértem időbe ha gyalog megyek 25 perc normális tempóba szóval lehet hogy kicsit messzeb van a sulim mint amit mérte
2013. szept. 9. 15:34
7/7 anonim válasza:
Én valami márkásabbat néznék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!