Megéri egy 1992-4 évjáratú 3-as vagy 5-ös bmw? Vannak gondok velük?
Valami benzineset szeretnék, mivel napi 20 km-t megyek maximum, de van, hogy csak 5-t!
500.000ft-om van mindennel együtt, apa nevén lenne!
19 vagyok, több pénzem nincs, szüleim sem gazdagok!
Ennyiért vehetnék egy f astrát vagy 1.0- suzukit, de jobb a közérzetem egy bmw-ben, ezért szeretnék ilyen autót!
Vezettem már, megfogott az érzés...
Szóval, milyen bajokra kell számítanom, ha kifogok egy rosszabb példányt?
Mennyiért szervízelnek egy ilyen autót? Drága hozzá az alkatrész?
Valami 1.8 vagy 2000-es benzineset szeretnék!
rengeteg a lestrapált példány főleg ha tds- van nem éri meg megvenni őket csak a gond van velük.
Valami jó kis japánt
Vagány autónak:
Mitshubishi Galant 1997-2005 500 ért már lehet jót kapni
2.0 136 le benzines szívó.
Én nem azt akarom mondani, hogy azért ne vegyél ilyen BMW-t, mert 20 éves vagy, hanem azért, mert nagyon-nagyon sok baj van sajnos ezekkel a BMW-kel, mind szét van hatjva, ami meg nincs, az sokkal drágább. Én tapasztalatból mondom ezt, a második E34-es BMW-m után. Persze én mindig megbocsátok neki, de ha nem vagytok gazdagok, akkor nem hiszem, hogy te megtudsz neki bocsátani.
Inkább vegyél egy hasonló korú Audit, azok általában megbizhatóbbak, és legalább nem rozsdáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!