Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kispolákot milyen sokat...

Kispolákot milyen sokat látok. De hova tűntek a nagypolskik?

Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 02:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Hú tényleg.Emlékszem milyen erős fék volt rajta,négy tárcsa + szervó,csúcs volt.
2009. nov. 3. 07:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekünk volt úgy kb. 15 évvel ezelőtt és már akkor is öreg volt szegényke, tizen sok éves. Számold ki, mennyi idős lenne, valószínűleg már kihaltak.
2009. nov. 3. 08:42
 3/9 tamasoft ***** válasza:
Sajnos szétrohadtak. Vicc nélkül.
2009. nov. 3. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem van egy,garázsban áll,gyári karcmentes hófehér,csak nyáron használom,második autóként.Imádom,kényelmes,tágas,gyönyörű,másodikban megy 120at,a vége 170körül van.
2009. nov. 3. 22:59
 5/9 anonim válasza:

Sajnos a mai gazdasági helyzet nem kedvez a nagy fogyasztású gépjárműveknek. 1500 cm3, 12-15l fogyasztás...

Az 100km-en 4500 FT, amivel a kispolák (nekem is van) 300-kmt is eldühöng 90-es tempóval...

Akinek volt és tudok róla, az leadta a rendszámot, és csirkék ülnek benne, pedig működőképes...

Az elrohadás 1/20-ad rangú dolog, mert lakatosokat még lehet találni...

2010. febr. 1. 15:40
 6/9 A kérdező kommentje:

értem. a fogyasztás nem is jutott eszembe

köszönöm a válaszaitokat

2010. febr. 9. 18:42
 7/9 tamasoft ***** válasza:
Persze, ki lehet lakatolni, szerintem is jó autó volt a maga korában, de tény hogy mai szemmel mégis csak egy KGST autó, amik bár olcsóbbak voltak nyugati társaiknál nem éppen tartósságukról és korszerűségükről voltak híresek. Pl. hasonló korú Kadett (25-30 éves) vagy Golf több van az utakon azt be kell látni.
2010. febr. 11. 22:58
 8/9 A kérdező kommentje:
tényleg. ezt nem is vettem észre
2010. febr. 12. 16:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtobbjuk elrohadt, vagy bontoban vegezte. Nem egyszeru ma mar beszerezni oket, nekem is 100 km-t kellett mennem vasarlaskor. Szerencsere talaltam egyet, amire vigyaztak, de a kilakatolast igy sem usztam meg es azota is itt-ott elojonnek a rozsdafoltok. Ennek az autonak ez a hatranya ( a magas fogyasztas mellett), de aki fanatikus "Polski rajongo", annak megeri, mert a megbizhatosag, a kenyelem, a feeling es az auto szepsege karpotol mindenert :)
2010. ápr. 28. 17:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!