Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikor menjek motoros jogsira?

Mikor menjek motoros jogsira?

Figyelt kérdés

Tehát az a szitu, hogy decemberben töltöm be a 14-et. január elején már megvan a félévi bizi, aztán lesz nyelvvizsgám is, de az most lényegtelen, annyi pluszt még tudok kezelni. viszont lesz még a felvételi is, arra különösebben nem készülök, néha megnézegetem az elmúlt év feladatait, ez se sok plussz idő, a szgépes játékból megy el. szerintetek mikor kezdjem el a jogsit? nyárra mindenképp SZERETNÉM, hogy meglegyen. február körül? vagy április végén? sajnos kicsit sem tudom :S

előre is köszönöm a segítséget!

2009. nov. 2. 18:21
 1/9 anonim válasza:
Szerintem kreszt nyugodtan elkezdheted már, aztán eü meg rutin, ha nyárra meg akarod szerezni sztem beiratkozhatsz akár már most. Úgyis kell még várni következő tanfolyamra meg minden, mert ha jól tudom, a rutin viszgát kell leraknod 14 évesen, azelőtt tanulhatsz kreszt (de nem akarok hülyeséget mondani, nem biztos). Nekem is, elkezdtük rutinnal júliusban, jól elhúzódott, mert a másik csajnak nem volt soha ideje, aztán október végén raktuk le mindketten. Sok szerencsét a jogsihoz! ;)
2009. nov. 2. 18:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy hogy február, vagy április?

/Kicsit elvagy szállva, a felvételi nem olyan könnyű hogy csak úgy kirázd a kisujjadból...\

Ha van rá pénzed, és !ki is használod! a jogsit, akkor nyugodtan ,de arra hogy elmond hogy nekem van már jogsim, 14 évesként, annak nincs értelme.

2009. nov. 2. 18:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Én idén február végén kezdtem el a jogsit robogóra,és május 7-én volt a forgalmi vizsgám(mindenen elsőre átmentem).És így lett meg kézbe júniusra a jogsim.Szerintem neked is jó ha ekkor kezded,mert túl leszel már a központi felvételin is, a szóbelikbe meg nem fog zavarni. Sok sikert a felvételihez és a jogsihoz!!
2009. nov. 2. 18:53
 4/9 A kérdező kommentje:

igazából azért kérdeztem, mert nem tudom mikor jobb, ki mokor volt. a félévi bizit mindenképp megvárnám, mert most 3 tantárgyból állok 4-esre :( azt még ki kell javítanom. mellette nehéz lenne a kressz. és nem azért kell, hogy elmondjam magamról, isten ments, utálom az ilyen "pózereket". Azért kell, mert egyrészt ha felvesznek a megcélzott középsuliba, oda amíg lehet motorral járnék, mert én a buszt nem bírom, de nagyon nem :( télre meg jó az is, azt kibírom. motoros a család, benne van a génekben, tehát mondhatni ez is "rátesz egy lapáttal".

és a felvételinél nem mondom, hogy kirázom a kisujjamból, még ha úgy is jött le az írásomból, de nem gondolom úgy. bár a matek az viszonylag könnyű lesz, ugyanis jópár matekversenyen voltam 1-3. helyezett, jutottam jópár országosra, stb... de a magyar része elég nehéz. viszont ha napi fél órát gyakorlok, asszem elég lesz. de ha nem lesz túl jó a felvételi, az sem baj, mert igazából azt a gimit gondoltam 1. helyre, ahol nincs felvételi.

és első, nem mondtál hülyeséget, most már kresszre mehetnék, 14 éves korod betöltése elött 3 hónappal mehetsz.

tehát ha mondjuk február vége felé kezdem el, akkor az úgy jó? van esély rá, hogy sikerül nyárig?

2009. nov. 2. 19:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Persze, hogy sikerülni fog nyárra. Kezd el februárba a kreszt, márciusban meg már talán jó idő lessz és elkezdik oktatni a motorosokat. Nekem ma lett meg az a1 kresz-em! :D Várom én is a tavaszt, mert csak januárban leszek 16. Amúgy a magyar felvételi sokkal könnyebb volt szerintem, az egész logikára épült.
2009. nov. 2. 19:18
 6/9 A kérdező kommentje:

gratulálok a kresszhez! hát mondjuk nem akarom elkiabálni, de amit eddig gyakoroltam (felvételi) egész egyszerű volt, de azért éles helyzetben sokkal másabb...tudom én jól

és akkor februárba neki is futok a kressznek. köszi a válaszokat :)

egyéb tapasztalatokat/személyes sztorikat még írhattok, szívesen olvasom :)

2009. nov. 2. 19:57
 7/9 anonim válasza:

1. vagyok

Amúgy ha jó a kresz oktatás, akkor nem is kell tanulnod, nálam is úgy volt, hogy egyik óráról a másikra nem is tanultam, mert figyeltem és megragadt a fejemben. Meg kaptunk olyan cdt is, amin a vizsgának megfelelő program volt, persze egy kicsit régebbi változat. Ha februárban elkezded nyár végére biztos végzel ;) De sztem egyszerűbb most a kreszt elkezdeni, mert ha leteszed hamarabb, amikor ott lesz a felvételi tavasszal, több időd lesz gyakorolni. Amúgy meg központi felvételi nem is olyan nehéz, órákon gyakoroltok majd rá sztem. A felvételi miatt szerintem nem ütközik a vizsga a jogsihoz, de te tudod :)

2009. nov. 2. 21:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Amikor van vizsgaidőpont.
2009. nov. 5. 18:55
 9/9 A kérdező kommentje:

januárban megyek, már megvan :D

utolsó: vazzze. ha nem mondod nem is tudom hogy van vizsga. hát hogy még időpont is kelljen. hááát. ez butaság. meg biztos még vmi motorra is fel kell ülnöm :S ezt a pofátlanságot :S

xD

2009. nov. 6. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!