Mikor menjek motoros jogsira?
Tehát az a szitu, hogy decemberben töltöm be a 14-et. január elején már megvan a félévi bizi, aztán lesz nyelvvizsgám is, de az most lényegtelen, annyi pluszt még tudok kezelni. viszont lesz még a felvételi is, arra különösebben nem készülök, néha megnézegetem az elmúlt év feladatait, ez se sok plussz idő, a szgépes játékból megy el. szerintetek mikor kezdjem el a jogsit? nyárra mindenképp SZERETNÉM, hogy meglegyen. február körül? vagy április végén? sajnos kicsit sem tudom :S
előre is köszönöm a segítséget!
Nem mindegy hogy február, vagy április?
/Kicsit elvagy szállva, a felvételi nem olyan könnyű hogy csak úgy kirázd a kisujjadból...\
Ha van rá pénzed, és !ki is használod! a jogsit, akkor nyugodtan ,de arra hogy elmond hogy nekem van már jogsim, 14 évesként, annak nincs értelme.
igazából azért kérdeztem, mert nem tudom mikor jobb, ki mokor volt. a félévi bizit mindenképp megvárnám, mert most 3 tantárgyból állok 4-esre :( azt még ki kell javítanom. mellette nehéz lenne a kressz. és nem azért kell, hogy elmondjam magamról, isten ments, utálom az ilyen "pózereket". Azért kell, mert egyrészt ha felvesznek a megcélzott középsuliba, oda amíg lehet motorral járnék, mert én a buszt nem bírom, de nagyon nem :( télre meg jó az is, azt kibírom. motoros a család, benne van a génekben, tehát mondhatni ez is "rátesz egy lapáttal".
és a felvételinél nem mondom, hogy kirázom a kisujjamból, még ha úgy is jött le az írásomból, de nem gondolom úgy. bár a matek az viszonylag könnyű lesz, ugyanis jópár matekversenyen voltam 1-3. helyezett, jutottam jópár országosra, stb... de a magyar része elég nehéz. viszont ha napi fél órát gyakorlok, asszem elég lesz. de ha nem lesz túl jó a felvételi, az sem baj, mert igazából azt a gimit gondoltam 1. helyre, ahol nincs felvételi.
és első, nem mondtál hülyeséget, most már kresszre mehetnék, 14 éves korod betöltése elött 3 hónappal mehetsz.
tehát ha mondjuk február vége felé kezdem el, akkor az úgy jó? van esély rá, hogy sikerül nyárig?
gratulálok a kresszhez! hát mondjuk nem akarom elkiabálni, de amit eddig gyakoroltam (felvételi) egész egyszerű volt, de azért éles helyzetben sokkal másabb...tudom én jól
és akkor februárba neki is futok a kressznek. köszi a válaszokat :)
egyéb tapasztalatokat/személyes sztorikat még írhattok, szívesen olvasom :)
1. vagyok
Amúgy ha jó a kresz oktatás, akkor nem is kell tanulnod, nálam is úgy volt, hogy egyik óráról a másikra nem is tanultam, mert figyeltem és megragadt a fejemben. Meg kaptunk olyan cdt is, amin a vizsgának megfelelő program volt, persze egy kicsit régebbi változat. Ha februárban elkezded nyár végére biztos végzel ;) De sztem egyszerűbb most a kreszt elkezdeni, mert ha leteszed hamarabb, amikor ott lesz a felvételi tavasszal, több időd lesz gyakorolni. Amúgy meg központi felvételi nem is olyan nehéz, órákon gyakoroltok majd rá sztem. A felvételi miatt szerintem nem ütközik a vizsga a jogsihoz, de te tudod :)
januárban megyek, már megvan :D
utolsó: vazzze. ha nem mondod nem is tudom hogy van vizsga. hát hogy még időpont is kelljen. hááát. ez butaság. meg biztos még vmi motorra is fel kell ülnöm :S ezt a pofátlanságot :S
xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!