Jó biznisz volt? Szereztem egy mitsubishi pajerot 2,8as dizel 7személyes.1,1m ért árulta ugy jött ki hogy nekem 400ezerbe lessz Szerintetek mennyit eszik? Hallotam én már mindent
Figyelt kérdés
94' 2,8as dizel 7személyes fekete és szép fényes gallytörővel fellépővel stb.2013. szept. 5. 20:04
1/7 anonim válasza:
Ha már megszerezted akkor majd kiderül hogy mennyit eszik.☺
2/7 A kérdező kommentje:
joo még biznisz tárgya:)
2013. szept. 5. 20:12
3/7 anonim válasza:
De amúgy csak tippelni tudok a fogyasztásra. Nagy autó, nagy diesel motorral, szerintem átlag 10-11 liter meglesz. Aztán majd leírod nekünk hogy mennyi lett a vége.
4/7 anonim válasza:
Vegyes használat mellett, és nem hajtva kb 11l körül. Ebben nincs benne a terep móka. Azzal jelentősen nő a fogyasztás.
5/7 anonim válasza:
Haveromnak volt 2.5-ös dízel 3ajtós Pajeroja. Országúton 80-90-es tempóban elég volt neki a 8 liter. Ő a melójához használta, minden nap a hegyre és a szőlőbe járt vele. Amikor kapcsolta az összkereket és a difizárat, ott ezt minimum duplázni lehetett :D
Szerintem a nagy bódés Pajero sem fog ez alatt enni, országúton simán lesz 9 literes fogyasztása, városban meg... ez ilyen :D
6/7 A kérdező kommentje:
fa...om :) lehet még szerválni occso gázolajat??:)még 10éve tudtam..
2013. szept. 5. 20:25
7/7 anonim válasza:
Nem tudom neked feltűnt-e, de a Pajero Wagon az nettó 2040kg. Mit hittél, annyit fog enni, mint egy feleekkora 3-as Golf? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!