Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most komolyan, ilyen és ehhez...

Most komolyan, ilyen és ehhez hasonlókat ki vesz? (képek, linkek meg minden)

Figyelt kérdés

[link]

Kezdve ezzel a Nissan Go-val.. 1 millió 400 ezer. Kívül belül egy rakás sz*, hogy néz már ki. Ki az aki ennyit kiad érte? Inkább használtan valami Opel, Toyota, Honda, VW, Skoda vagy akármi, mint ez.

Meg akkor ez a másik fele:

[link]

Komolyan, 1 millió 800 ezer az pl. konkrétan egy 1.8 turbo Passat. Tök jól felszerelve meg minden. Mégis kik veszik ezeket meg újonnan, meg miért? Hiába új, sztem baromi gáz ha valaki ennyit kiad ezekért, mintsem h venne használtan egy ezerszer jobb autót. Mégis miért vesznek újonnan az emberek ilyeneket? Vagy ennyiért ilyet???

Hisz biztos veszik sokan, ha nem áll meg gyártás és nem mennek csődbe.

2013. szept. 5. 00:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is megértem a másik oldalt, annak is van előnye. Szerintem nem írtam semmi sértőt, de mégis lepontoztak. No mindegy...
2013. szept. 5. 13:16
 12/15 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen értelmetlen azon merengeni, hogy X új autó árából milyen használt autót vehetne valaki. Akinek fontos az új autó, az nem fog használtat venni, akárhány kategóriával feljebb. Egy nagyobb kategóriás autót drágább fenntartani, aki fenn tud tartani egy 1.2-es kisautót az nem biztos, hogy fenn tud tartani egy 2 literes középkategóriást. Használt autót is drágább fenntartani, mint egy újat, tehát hatványozottan igaz, hogy egy nagyobb használt drágább, mint egy kicsi új. Ráadásul az új autóra garancia is van, ami szintén fontos szempont.
2013. szept. 18. 11:01
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Tuti nem vennék használt fo st,kérdező meg egy egy ny omorék hü lye vagy,és amit itt ki írtál pár mondtatban egy egész jellemrajzot építettem fel köréd...

Nem mindenki így gondolkozik,egy új autó teljesen más hogy szinte "te bontod ki" új illata van 0 km-es te járatod be és tudod hogy azt nem gyilkolták előtte,vagy azt is tudod hogy nem tet ves ko szos lu sta nagy menő cig án yok vezették :)

Passat fo ss al meg el lehet menni a sz a rba,gondolkozz már azokat először is gyilkolják,másik sokat fogyaszt,kopott a fényezés,garancia már szinte nincs is rajta mert meglett a km-e akkor ezerszer drágább az alkatrész hozzá mert VW vagy WV vagy mi a szar,utángyártottat meg nem érdemes mert évente cserélheted ki újra és újra.

Dacia meg rég nem az mint pár éve úgyhogy lehet venni. De nem kell leszólni azért mert nem egy legyilkolt használt BMW-t vesz az ember...

2014. márc. 9. 22:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Ezekre a sz@r utakra, valamint a még sz@rabb pesti utakra új kocsit venni vétek. Arról nem is beszélve, hogy parkolás közben is megnyomják, meghúzzák, a hülyegyerekek, lerugdalják a tükröt, sőt el is lopják. Egy jó állapotú, megkimélt kocsi, ide magyar viszonyokra bőven jó! Igaz felvágni nemigen lehet vele, de ki nem sz@rja le.
2014. máj. 20. 21:15
 15/15 anonim ***** válasza:

ismerősömnek a rokona valami eszméletlen gazdag,jó nem a felső 10.000 de attól még van pénze! Van neki egy Mercedes V buszlimuzinja,van neki egy még egy mercedese de az ilyen sportautó féle,annak a márkáját nem tudom,meg van neki egy suzuki swiftje.

Igen eléggé kilóg a sorból de nem hiába,a napi bevásárlást,ügyintézést is bőven el lehet intézni azzal,ha meghúzzák nem olyan nagy baj,de most egy limuzinnal járná a város utcáit hát akkor már nem lenne olyan szép.

Először is nekitolja az ember néha a bevásárló kocsit,akkor irigységből meghúznák neki valami késsel vagy bármivel mert a magyar mentalítás az ilyen,akkor használódik stb teljesen felesleges,erre pont jó a suzuki,jó nyílván komolyabb céges ügyeket gondolom nem azzal intézi de piti dolgora egy Suzuki is megfelel neki,a Dacia sem roszabb autó,sőt nagy meg minden,magyar embernek bőven elég az is.

2014. máj. 21. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!